tisdag, oktober 31, 2006

Hysteriskt roligt!

Sundsvallsresan..vad kan man säga..hysteriskt rolig!
Shit längtar fan tillbaka! Vill göra om hela grejen för fy FAAN va skoj vi hade! Heja fram Backlund, när Timrå spela hemma mot Frölunda. Haha va roligt man hade åt dä. Där stod vi, en liten blå-vit klunga mitt i ett hav av timrå och frölunda fans å skrek "Johan Backlund" ..ja vi skrek ju lite annat å. Fick höra en hel del skratt å kommentarer runt om en när man stod där med sin blå-vita matchtröja på och skrek de ena och de andra.

Efter slutsignal åkte Backe fram till oss och tackade oss, och de va så underbart att se hans ansiktsuttryck under masken när han åkte fram mot där vi stod. man såg verkligen hur mycket de där..att vi va där å heja fram honom, betydde för honom. Haha efter att ha tackat oss drog han in te omklädningsrummet knappt utan att ens ge Timråfansen en blick..haha:)

Man förfesta lite smått på hotellrummen innan de blev utgång. Några va redan på O'learys.. så vi drog å dit. Va igentligen 21 där..men vi gick in ändå.
När man sitter där å smuttar på sin öl kommer plötsligt Backlund in. Han kom dit för att tacka oss för att vi va där å stötte han idag. Att han spelade så bra bara för att vi va där, han va lite rörd...sen blev vi utslängda, för de va en vakt som kom å ville kolla på våra legg..så de va väl bara å gå därifrån då.
Rakt över gatan låg en till krog som hette Copper eller nått sånt. DÄR va de 18 iaf..å vi jubla när vi fick höra de. haha..Men vi kom in..å de va HELT dött..va typ två personer där inne. å totalt jättedött. Funderade ett tag på att gå, men bestämde oss rätt snabbt för att ändå ge stället en chans å åtminstone köpa en drink..en White Russian fick de bli för min del..heelt kalasgött!


Sen börja vi ta fart..för de va vi som ordna röjet. Vi stod vid bardisken å hängde, å sjöng Leksandsramsor,, den ena efter den andra. Jag tror alla tjejer småflirtade med bartendrarna hela kvällen..haha. Vi fråga vilket Hockeylag dom heja på. Stefan(en av bartendrarna) heja inte på nått spec lag tyckte han..Leksand tyckte vi..."Ok" sa Stefan "Jag hejar på Leksand" ..
Jag brister ut i sång "För han är Leksing tills han dööör.." å de tar inte många ord innan alla hänger på...vi fick applåder av dom efteråt..
de hela fortsatte hela kvällen. De va Leksand för hela slanten. Körde ett Tequilarace för Leksand. Sjöng "Leksing tills jag dör" så svepte vi alla en varsin Tequila..då hade även jag sett till att de blev den större versionen av tequila..å inte den lille;)

Träffade på lite Timrå-Fans som kännde igen oss från Matchen..jävligt trevliga va dom. Vi tyckte de skulle komma på leksands match på söndagen eftersom vi kom på deras..men de va lite osäkra..vet än inte om de kom eller inte.


Utanför va de även där några timrå-supportrar som börja kaxa upp sig..ropa hejarramsor om Timrå mm..å jag kan ju inte vara tyst alls utan tar i för kung å fosterland "UTAN BACKLUND FINNS INTE TIMRÅ!" ..får till svar "Knäckebröd!!" å så nå klapp på de...vi svarar lika fort "LEKSANDSknäcke!!" då blev han tyst..de va nog samma snubbe som Flamman drog kepsen av på skoj..sen dagen efter så..hade han fortfarande kepsen..helt jätteny va den å..lappen satt kvar i den..en Timråkeps..de va inte dåligt haha.

Ja de hände så sjukt mkt på den resan..kan skriva hur mkt som hellst men jag stannar här..skulle inte tveka om att göra om den asså!

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Idag har de snöat snöat SNÖAT!! de e så underbart! de e aldeles vitt å underbart ute! NU trivs jag!

Va ute å skotta..va astungt..blötsnö å skit..så nu e ryggen paj, nacken e ännu mer paj...å min vänsterhand är näst intill ur funktion..haha inte lätt när de e svårt.

bråkat med föräldrarna har man gjort å. För att man för en gångs skull gjort en aldeles egen dagsplanering..så blir de bråk eftersom de inte blir på exakt den sekunden dom vill..utan något senare..men de e MITT problem. De sluta iaf med att jag stod först å skrek åt morsan i trappen..hon skrek tillbaka..jag dundra ner med extrakläder på å skrek tillbaka ännu mer. Drog ut drämde igen dörren. Gick te farsan..Tog snöskoveln å sa åt han att gå in å skärpa sig för nu tar jag över..Då står vi två å skriker åt varandra ett tag..sen hjälps vi åt att skotta.
haha de insåg båda två att jag faktist hade rätt..de va rätt gött!
De som e skönt när de gäller farsan e att han å jag har samma humör..Vi kan stå å vara skogstokiga på varandra i nån minut..sen inser vi båda två att vi överreagerat å så är de lungt sen.
med Morsan funkar de inte riktigt så. jag blir förbannad på en gång som jag brukar bli..tänder till jävligt fort...å morsan hon bli liite arg..sen blir hon ledsen å börjar gråta i stället..å då blir jag ännu mer arg å rriterad för att hon reagerar så..så går jag runt å e små-irriterad i flera timmar i stället..
som sagt va..de e inte lätt när de e svårt...

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Aja..ska te leksand rätt tidigt i morrn! mycket att fixa..sen blir de HOCKEY!!

//Fotomuppen

fredag, oktober 27, 2006

2 ggr seger!

Ja..de kan man lätt säga att dagen har innehållit.

börjar från början..

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
Seger #1

Dagens första prövning..de stora hemska Teoriprovet!!
Fy SATAN va nerös jag va..Övningskörde till Falun..tänkte att de kanske kunde få mig å lugna ner mig..men..jag blev nog snarare en fara på vägen.

Kom till Vägvärket strax före 8 och gick för att ta kort å skit..sen blev de en halvtimmes väntan med en massa andra innan vi fick gå in å bli av med skiten!

Man blev uppropad en efter en, så innan man blev insläppt i själva provsalen fick de lov att kolla legget så man verkligen va den man va(?)..ja ni förstår va jag menar..så när jag går in å ska välja dator ser jag att dom e nummrerade..så man börjar fundera på vilken "spelare" man ska ta (ja mena man e ju hockeyskadad*ler*) men upptäcker att mitt lyckonummer va ledigt..de underbara talet 9..så den datorn blev de.

La in en snus..tog några djupa andetag..å körde igång..svarade på fråga efter fråga..va osäker på en del..men svarade ändå..bllev ännu mer nervös..för de gick så förbannat fort..hade nästan halva tiden kvar när jag svarat på alla 70 frågorna. Gick igenom dom frågar som jag markerat för jag va osäker på..men insåg att jag inte visste helt säkert så de va lika bra å behålla de svar jag redan tagit...för ändrar man i sånna situationer brukar de oftast vara så att de man bytte bort va rätt..

Så satte man pilen över den stora röda rutan där de stod "AVSLUTA PROVET"..va sååå närvös..asså..DE knapptrycket känndes som de värsta jag skulle göra i hela mitt liv..fy Faaaaan vilken kännsla..man har ingen aning om man klarat de eller inte. De man vet är att när man tryckigt på knappen så kan man inte ändra nånting..utan har man klarat de så har man..å har man inte så..har man torskat..så jag tar typ tre djupa andetag..blundar..å trycker..så poppar en STOOR grå ruta upp där de står "är du säker på att du vill avsluta provet?" man blir heelt galen..nä rman redan e tillräckligt nervös lixom..svarar ja..så tar de nån sekund..törs knappt kolla på skärmen..resultatet dyker upp..kollar snappt runt på skärmen..får syn på ett siffertal där de står "53"..Jag fattar INGENTING..asså..e de mitt resultat? eller e de nått annat..letar vidare på den sidan..kolalr högre upp..så ser jag de stå smått smått med gröna bokstäver "Godkännd"
asså shit! jag höll på att skrika rakt ut..men de va bara å hålla sig..spela cooollugn..ta mina grejer..hämta de utskrivna papperen å gå ut ur huset..väl ute stod jag bara å studsa..fy faaaaan va skönt..vilken SEGER!!
Känns som om jag mer kan ta att kugga på en uppköringen än en skrivning..så..nu e de bara å invänta ett telefonsamtal från herr Cenneth Söderlund angående uppkörningstid:)

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
Seger #2

7-1....räcker så...låt de smälta in..7-1 ;)

Haha hörde Siklenka utbrista till laget när han under ett 5-3 överläge va påväg in i båset för att byta, "Come on boys, we're better than this!!" ..Skön kommentar..
Samma Siklenka som efter 2-0 målet när de åker förbi avbytarbåset för att "fira" målet(vette fan hur jag ska beskriva de haha) även drog ett steg längre mot mig å dunka mig med sin stora ram på min axel å utbrast "Come on! Thats good!! yeah!!" haha jag va inte beredd påt så jag bara hoppa till..så log jag tillbaka sen å nicka glatt! haha

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

nu e de LÖRDAG!! lär krypa te kojs i mitt jätte-extremt kalla rum å dra på mig TVÅ täcken å sova nån timma..för SEN drar vi till SUNDSVALL!!
"SUNDSVALL här kommer vi!!"

Ha de fantastiskt! de ska jag ha!!

//Fotomuppen!

torsdag, oktober 26, 2006

Humöret kan skifta SÅ snabbt!

Jo de va nått jag upptäckte i går.

På morgonen va de nemas problemas. Trött som ett as men på ett mycket gott humör när jag vaknade å for iväg till skolan. Trots att vi överaskades med att vi skulle ha kroki i skolan, som tar så fruktansvärt på krafterna, så fick de inte ner mitt humör.

Efter skolan blev de att åka paketbil å plugga körkortsteori, fortfarande trött, men humöret på topp.

men sen... Kom hem från Leksand, åkte med 21.10 tåget. Sjöng glatt när jag gick hem från tåget, kommer in i huset å ropar glatt "hej familjen" som jag brukar.
Sen kommer morsan å berättar..de har varit biljakt här i Gagnef. En idiot hade tydligen stulit bildelar från Volvo i Leksand å kört där ifrån med flera polisbilar efter sig. Dragit mot Kyrkbyn, kört in på vägen där jag bor. Sedan slirat igenom min grannes staket å rivit upp gräsmattan. å Dragit bort mot Tällberg igen, och Polisbilarna efter. Över åkern å grejer. ja..de e väl inget å bli på dåligt humör av...Men de va inte de som fick mig att snetända...utan de va när jag börja tänka på vad som KUNDE ha hänt.
Närmaste granne med dom som vars gård blev överkörd, är typ ett DAGIS. MASSA med Dagbarn som är ute å leker där jämt. Underbara små barn som jag lekt mycket med, och verkligen tagit till mig i hjärtat (morsan jobbar där).. Sen har vi min närmsta granne som råkade ut för en hjärnblödning för några år sen å sparkar sig där av runt i en rulstol nu, och är jämt ute. + att jag bor granne med ett ålderdomshem med en massa förvirrade gammlingar som är ute å på promenader. Till råga på allt så va denne man dessutom drogpåerkad! Och (som jag förstod de) anhållen i sin frånvarå sen tidigare...
Det är de här med ungarna som gjorde mig mest upprörd. Förstå om dom hade varit ute å lekt när bilen kom...tänk vad som kunde ha hänt. Jag skulle blivit totalt knäckt om de hade hänt dom nått.
Jag kunde inte släppa de heller. Försökte, men kunde inte. försökte tänka att "De hände inget, de är lungt" men funka inte igår.. jag satt vid datorn å va förbannad, upprörd..ledsen..Visste inte alls vart jag skulle ta vägen..så försökte jag skriva av mig i bloggen..men då kuka den ur å..så..de blev ju inte bättre av de. Så då ansåg jag att de va lika bra å gå å lägga sig.

Idag e jag lung..men har fortfarande i bakhuvudet vad som kunnat hänt.

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Leksandsseger igår! 0-3 AIK-Leksand !!:) ....å en viss Pasi Saarela va visst en riktigt målspruta igår...3 mål gjorde han för Leksand...då kan ni ju själva räkna ut hur många mål de andra gjorde ;)

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Va å kollade på J20 i tisdags..Leksand-Timrå..riktigt dålig match..va inte alls bra, och Leksands förlorade stort med typ 4-0 eller nått sånt. Haha å Timrås materialförvaltare kan snacka han. Shit höll inte på att få nå bilder där ett tag för han stod å snacka med mig. Hehe Emil berätta att han va påväg å skicka ett fint litet sms där de stod "Sluta flirta å börja fota!!"..;) hehe

Käkade en OTROLIGT god kvällsmat den kvällen dock..som plåster på såren för en dålig match kanske..haha va vet jag..men de va ritkigt smarrigt..Tack så otroligt mycket!

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Nu har vi tydligen Lektion..vi ska ha Lotta Hernek idag..designer..vi har lektion till lunch..men jag måste vara kvar till kl 15 ändå..för då har jag kvartsamtal..fatta va drygt å sitta kvar här i 3 timmar...för en kvarts sammtal..suck säger jag bara..meen men..that's life..

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

i morrn e de fredag! å sen blir de Lördag...fiiii faaaaaaan va SKOJ VI SKA HA!!!!

//Fotomuppen

måndag, oktober 23, 2006

skaka som ett asplöv..

Ja de kan man lätt säga att jag gjorde i Lördags inför introt på hockeyn.
Ni som inte var där, å där av missa de hela..ni gick verkligen misste om nått! Iom att jag va en av dom få som visste om vad som skulle hända, så skakade jag redan när intromusiken gick igång. Kan bara tänka mig hur de resterande 4000 (eller hur många de nu va i hallen i lördgs) kännde när spelarna väl kom in.

Jag stod iaf på handikappsplatsen med kameran riktad mot isen å inväntade de hela. Klacken drog igång och jag bara stod där å skaka. Vilken upplevelse, hur skulle klacken reagera. Tårarna va på väg flera gånger, de va storslaget. å Klackens reaktion då, de förväntade sig att spelarna skulle komma in som vanligt å snurra runt mittcirkeln som vanligt..Men i stället kommer dom in i ett lugnt tempo..och håller upp en stooooor banderoll som de tar några varv med å sen ställer upp sig framför klacken. shit asså..de va inte lätt å fota då inte..håret reste sig när man hörde klackens glädjerop, å jag som redan skaka som satan, inte lätt å fota då inte. Nej fan de va mäktigt! http://www.youtube.com/watch?v=TvdFC93oxSI
"Tack för stödet Norra stå
Tillsammans fixar vi det här!!" Stod de! Som sagt va, lider med er som inte var där.

En underbart vacker syn!

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

haha jag är nog rätt våldsam innerst inne..eller de har jag iof visat ett antal gånger å ..hehe..i lördags t.ex..meen..aa..iaf..drömde att jag slog en på käften..i klacken..av en löjlig anledning igentligen..haha men..ja..de va ju..skoj..hehe

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

De finns folk som man kan fundera över hur de kan klara av att överleva av vissa anledningar..haha ett ex på kommentar "Ja här gick jag! De vet jag för de va här jag..ehm..gick!" haha bra skit;)

å hjälmen va på heeela kvällen..haha vilka jävla bilder!

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

våran hejarklacksledare e väl inte den mest uppmärksamme man kan hitta heller upptäckte jag i lördags. Inför tredje periodern skulle LTC hålla upp en banderoll för att hedra en Moring som dog 23 år gammal. på banderollen stod de

"Oavsett färg, 23 år är alldeles för tidigt! R.I.P Mr Ace //LTC"

Den skulle jag fota från södra sidan..så de gjorde jag, sen gick jag till klacken för att få lite klackbilder som jag bruka göra..så jag tränger mig in i klacken, går mot stången å klättrar upp bredvid honom där jag brukar stå å fota. Så börjar han kolla runt å ropa efter DP. "Öj DP! ta fram Mobilen..smsa Jessica att jag vill ha bilder på bortaklacken..SMSa!!"alla bara kollar på han å skrattar smått när jag kollar upp, pickar han på axeln å ser lite glatt på han å svarar "men du..jag e ju här!"

haha..BRA SKIT!;) de va faktist hysteriskt roligt!

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Haha morsans kommentar när hon såg klackbilderna bevisar vart jag fått mitt blonda beteende ifrån(trots att de e farsan som har den blonda hårfärgen) Hon satt å studera bilden ett tag, ser väldigt fundersam ut å utbrister tillslut "men..vart e du då Dom sa att du också stod på stången" ..jag bara kolla på henne så utbrister hon efter nån sekund "nej men guud va dum jag e..haha förlåt..jag ska gå nu" så gick hon..haha smaaart morsan..smart;)

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Fan..mina händer skakar som satan! har ingen aning om vad de e frågan om. Sitter å håller på med markers i skolan. Så skulle jag måla svarta konturer runt de jag håller på med, å de sträcken blev förfärliga eftersom jag inte kunde hålla handen still. Fattar nada..skiitäckligt e de.. men om man räknar bort dom lite halvknaggliga svarta linjerna..så e den hyffsad snygg ändå..men bara hyffsad..Leksandsbild såklart;)

Haha Marcus i min klass gick bakom mig, kollade på bilden, sucka å sa sedan "nej men..va konstigt att just DU gör nått sånt..nu är jag chockad" ..haha jag bara kolla på han å log! haha!

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Nej nu ska jag dra å fortsätta jobba. Luchen är härmed slut!!

//Fotomuppen

fredag, oktober 20, 2006

välkommen till fiendeland..

Jo men visst! Sitter i skolan tidigt som vanligt! Ska till Fiendeland idag..igen..Mora två ggr på en vecka..hur ska jag palla?? haha..De blir halsduk å mössa å en MASSA Leksandsramsor så kan de bli riktigt skoj:)

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
Shit va jag drömde mycket i natt. Fick mig nog aldrig en riktigt djup sömn tror jag. Kan vara därför jag vakna strax före klockan å faktist va pigg...de kommer straffa sig till eftermiddagen har jag en kännsla av.

haha asså..jag drömde att min nacke låste sig..fan va ont de gjorde! haha..men jag är inte förvånad om den faktist gjorde de på riktigt å. Min nacke är inte som den borde. Jag ska igentligen inte klaga för jag vet folk som har de mycket värre med den saken., men ändå. Lär nog försöka flirta till mig en till Gratis massage av Kicki snart, de hjälpte ett tag iaf sist jag fick en. Shit va stel jag va då asså, hon blev nästan rädd att ta på min nacke å axlarna. E så sjukt stel.

På tal om drömmar, aldeles innan jag vakna drömde jag å nått helt sjukt...hehe men just i detta nu har jag förträngt de..för jag kan verkligen inte komma påt.

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Happ nu är halkbanan bokad å..Shit e lite nervös faktist..men jag har hört att de e så förbannat skoj, så på ett vis ås längtar jag som satan å:) ska bli intressant å se hur många bilar jag lyckas förbruka;)

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Va å kolla på Hockey igår på Bosporen. Shit va jag saknar Backlund. satt å kolla igenom en massa hockeybilder i förrgår å hitat några bilder från förra säsongen när vi hade Backlund som vaktade kassen. Inte nog med att han e bra som satan..han e grymmt snygg å;) haha *ler*..ok han gjorde väl ingen höjdarmatch igår..men ändå!

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Innan jag avrundar så lär jag ju skicka ett Stort Grattis till Niklas som faktist fyller år idag:)
"Jag mår han leva, jag mår han leva, jag mår han leva uti hundrade år! Ja visst ska han leva, ja visst ska han leva, ja visst ska han leva uti hundrade år!" Ett fyrfaldigt leve för DP han leve hipp hipp "HURRA HURRA HURRA HURRAAA!!" ..haha;)

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Nej nu blir de å försöka ladda för att sedan besöka fiendeland som sagt^^

å i morrn e de hockey EJ att förglömma! Ny ramsa ska introduceras! kommer nog blir riktigt grym!

"jag e Leksing tills jag dööör! jag är Leksing tills jag dööör! Tills dagen hjärtat slutar slå så är jag Vit och BLÅ!!" (för er som inte är erfarna hockeysupportrar i leksand så är detta INTE den nya ramsan!...en liten anmärkning bara;)..)

// Fotomuppen!

torsdag, oktober 19, 2006

nu börjar de fastna..

Jepp lediga från skolan idag.. därför ställde jag min underbara(ironisk som satan) väckarklocka på 10 för att hinna med att plugga körkortsteori OCH förstå de jag pluggar..så de har jag gjort idag..å nu börjar jag faktist greppa de här hyffsat iaf:)

Ringde till Cenneth Söderlund å för att beställa halkbanan..men den karln behagade inte svara så jag snacka in ett litet fint medelande i stället. så nu hoppas jag att han ringer upp!:)

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

I kväll blir de Bosporen å hockey tydligen. Emil å DP skulel dit så man hänger väl på..vad ska man annars göra lixom..å de tyckler jag att jag förtjänar efter att ha varit så duktig å pluggat!

Idag e man på ett HELT annat humör än igår. Asså helt seriöst så förstår jag inte hur jag kunde vara så jävla arg å irriterad igår..jag blev nästan rädd för mig själv. Morsan behövde bara visa sin skalle i dörrn vid trappen upp för att jag skulle börja skälla på na..fast hon varken sagt eller gjort nått.. hehe fatta va hon börja fundera när hon HELT plötsligt börjar höra gitarren klinga å mig sjunga högt å glatt på övervåningen..hon fatta inget förrens farsan kom hem å talade om att vi vann:)

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

shit tycker lite synd om min famil! jag e ju som sagt inte lätt å ha å göra med alla gånger..framförallt inte när jag e på de hummöret! då e jag INTE å leka med nånstans! helt sannslös. Anna ringde mig å fråga om hon kunde komma över.å jag svara bara skitargt att "JA kan du väl..om du klarar av mig för jag e på så förbannat dåligt humör!" anna blev tyst i nån sekund å svarar sedan "njaa..då blir jag nog hemma..för jag e på bra humör så jag vet inte om jag klarar av dig"..å lilla bittra jag svarar bara "ja..men de e de väl säkrast att du blir hemma då ! eller hur?!" ..hehe som sagt..jag e ingen å leka mä när jag e på sånt humör;)

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

på Lördag blir de hockey å RAj raj igen! shit längtar som satan!! ska bli sååå grymmt!
gårdagens match visar att man ska aldrig ge upp! Tillsammans är vi starka och tillsammans fixar vi de här!


Har tjatat mig till delar av klassen att komma p lördag..de hade inte tänkt dra först..Men..jag har mina knep att få med mig dom!;)
såser ni dessa vildingar i klacken på Lördag så vet ni vem som återigen lyckades lura dit dom;)








Nu ska jag sörpla upp mitt kaffe, spela en truddelutt på gitarren..Sen dra te mormor å träffa kusinen sen blir de leksand!!

Leksand i mitt hjärta!!

// Fotomuppen





onsdag, oktober 18, 2006

4-verkeri

oj..jag ba..OJ!! vad va de jag SA!! Tillsammans klarar vi de här! men dagens stora man var våran egen #15! JANNE HOUKKO!!!

asså..fatta! varit på sånt SJUKT dåligt humör heeela dagen..så efter andra periodern kan jag ju knappast säga att de blev nå bättre..men så bara sa de *PANG* i tredje!

Janne Houkko..dagens HJÄLTE! 3 mål i sista periodern..sammanlagt 4 MÅL och 1 ASSIST idag! De börja märkas idag att han har utlovat 30 mål denna säsong från hans klubba!..sammanlagt 6 mål nu..bara 24 kvar!:D

Janne Houkko! kvällens målkanon!

Fattar inte vart jag ska ta vägen! Helt plötsligt e jag inte på dåligt humör längre..hur kan de komma sig?? thihi..

Nu blir de å plocka fram gitarren för de va ett JÄKLA bra tag sen..men vad kan vara en bättre tidpunkt än nu??

// Fotomuppen

( jag lär ju tillägga..SSK:s målvakt.. haha vilken LOSER! snacka om att bli BORTGJORD!!!! men..jag lär ju grattulera till att han nu tack vare detta är en säker vinnarkandidat till nästa Oskargala;) haha)

Höst!

Hösten är verkligen här nu...
det e en isande kyla ute, men ingen snö. De är både possitivt och negativt. läääängtar verkligen tills snön kommer! Men...hösten har sin charm. När jag skulle gå till bussen efter skolslut så får jag gå en liten stig genom skogen. De var då jag insåg höstens charm.

Det var en bitande kyla, men solen sken genom dom färgrika trädtopparna. Den annars så leriga stigen syndes knappt av alla färgranna vackra löv som bara låg där och påminnde en om barndommen. Då de bästa man visste va att hoppa runt i lövhögar och kasta löv omkring sig och bara njuta av livet, inga bekymmer.

Så när jag gick där på stigen, hörde prasslet av löven under mina skoklädda fötter när jag kom gående med mina raska steg, så fick jag en uns av ro i kroppen. Jag njöt faktist. Trots att jag va på så sjukt dåligt humör, så just under den lilla stund som jag kom promenerande på stigen genom ett färgrannt lövhav, så njöt jag.

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Det här har inte varit nån höjdardag för min del direkt. va sjukt trött i morse så jag totalslockna på bussen, och hann knappt sätta mig i stolen i klassrummet innan jag slockna. blev väck 8.21 av att våran lärare kom in.
Har inte orkat gjort nån nytta alls i skolan idag, inte orkat tänka..inte orkat nånting. Gjorde ett litet ryck den sista halvtimmen med att trixa med Leksandskölden i photoshop som jag ska göra som dekoration till de jag nu kommer på att designa fram :P

sen när jag kommer hem, hinner jag knappt innanför dörren innan jag får kommandon "jessica gör de, å gör de"..så när jag gör de kommer hon å klagar direkt "nej gör inte si gör så" ..ORKAR INTE!! Vill inte bo hemma längre! pallar de inte..inte länge till..de tar på alla mina krafter.
till råga på allt va jag ju dessutom på sånt sjukt dåligt humör..så de höll på att brista totalt där!!

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Hade kunnat vara påväg till Södertelje och kolla på match nu..men..som sagt..man bor hemma..å bor man hemma så har man ingen talan. La fram min lilla tanke om att åka igår å farsan blev FLY förbannad å börja snacka om att jag måste börja tänka å bla bla bla..VADÅ "börja tänka" För att jag hellre vill dra iväg å stödja mitt älskade leksand, än att sitta hemma här å inte göra ett skvatt förutom att få skit för att jag aldrig hjälper till fast jag gör de!?..orka...ORKA! säger bara de..

får helt enkelt bli hockeyradion i kväll..spännande va??

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Övningskörde i fiendeland igår..hela dagen..va riktigt givande..gick riktigt bra! så nu känns de som om körkortet inte alls e långt borta! ska bli sååå förbannat skönt å ha de..så har man liiiiite mer frihetskännsla iaf..men helt fri kommer jag inte bli förrens jag kommer bort från de här jävla psykhuset!

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Aja nu ska jag lägga den lilla energi jag har kvar på att följa Leksand å verkligen hoppas att de går vägen idag!

jag e ju trots allt Leksing tills jag dör både i med- och motgångar! Man kan ju inte vara annat!














En glädjande bild från Norra stå..
-*-
De kanske ser mörkt ut nu..men vi är Leksand..och vi ger aldrig upp!!
//Fotomuppen