fredag, april 27, 2007

Jävla Fågelhelvete!


Jahapp!! Jag hade slitit med att få Börje riktigt glänsande ren igår. Det var med ett stolt leende som jag åkte till skolan för att visa upp mitt underverk. Utan att behöva säga nått så va de många som komenterade hur ren å fin å blank han va.

Så när vi ska åka ner till Siljans efter maten å jag går till bilen så ser jag..de en en jävla fågeljävel som skitigt ner hela jävla motorhuven!! Så när jag kom hem va de bara att ta fram hink,vatten, svamp och slang igen för ytterligare en tvätt. Eftersom fågelskit fräter på lacken så ska man ta bort det direkt, så de va la lika bra. Grannarna måste tro jag har nå alvarliga problev..eller ja..allvarligare än innan, som står å putsar på bilen var å varannan dag haha. Men nu glänser han så vackert igen:)

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

ååh va jag tycker om Dag min bildlärare. Haha. Skapbligt soft dag man har haft idag. Började med att vi skulle sitta ute och skissa landskap..och det e samma sak som att sitta ute i solen å bara steka. Sen skulle vi måla av de vi skissa med akryl..och det e samma sak som att bara stå i ett hörn å se glad ut eller hänga på balkongen å steka i solen.

Å efter lunch hade Dag bestämmt att vi skulle till Siljan å ha "After work"., vi skulle dock ha med skissblocken..men väl nere vid Siljan satt vi å softa med öl å glass å hade de allmänt trevligt..tillsammans med Dag såklart:)
Jag fick dock lov att nöja mig med bara glassen eftersom jag skulle köra bil..men men.


Efter ett tags softande och inget skissande kollar en av oss på Dag med ett leende å utbrister:

"Men hur blev de med skissandet då?"

Dag bara ler å svarar:

"Jo men vi kan sitta å tänka på hur man gör när man skissar..sånt är också nyttigt..eller nått"

Haha BRA lärare!!;)

*-*-*-*-*-*-*-*-*-

ska vara fylletaxi åt Farsan igen..de ska ut å röja med Björb-revy gäget igen..dom körningarna brukar vara asroliga!:D

Så nu sitte rjag å väntar på att Per ska komma hem från Stockholm så jag får lite sällskap i väntandet på att farsgubben ska ringa!

//Fotomuppen

torsdag, april 26, 2007

VA?! har jag en röd bil?!?


Har påbörjat lite av försommarens projekt..fixa Börje.

Med lite medel kan man göra en sån oerhört stor skillnad. Navkapslarna som satt på kom jag fram till va så oerhört fula, så jag skaffade nya helt enkelt.

Passade även på att införskaffa nya vindrutetorkare fram, för dom jag hade på innan va så fruuuuktansvärt dåliga, smetade bara ut skiten i stället för att torka bort. Dom gamla som satt på va dessutom Ford-original torkar, så det skulle inte förvåna mig om de setat på ända sen 92.





Dagens hjältar va avfettningsmedel, svamp,varmt vatten, diskmedel och vattensläng. Jag drog ut och putsade vart annat avfettningsmedel å vart annat vatten/diskmedel, och jävlar va fin Börje blev. Folk som åkte tilloch från ålderdomshemmet kollade konstigt på mig när jag satt där hukad å spraya å pusta å sköljde, skulle inte förvåna mig om de förväntar sig att se honom ute på blocket inom kort. Lite misstänksamt dock efter att ha jobbat stenhårt med han å sen komma ut med kameran, men ICKE! Börje e min å ska iNTE säljas än på ett tag.






skillnaden blev som natt och dag, första reaktionen av Anna och Emma (och mig) när dom kom var:

"VA?! har du en RÖD bil?"

jag vara log åt dom å svarade:

"Ja jag säger desamma..jag som alltid trott den har varit grådassig"





De som är kvar att göra nu som jag planerar är fixa rosten, fixa några små lackskador och sen vaxa honom. Sen är Börje redo för sommaren!
Före och Efter bild:


Skaplig skillnad måste jag säga. Mycket nöjd med dagens arbete:D SOm Per så vackert uttryckte de när han fick se bilden:

"Värsta pimp my börje"

*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Efter väl utfört arbete va de matdags, jag anna å Emma drog till Gagnefs Pizzeria för att fira mina bravader. Jag har glömt hur fruuuuuuuktansvärt goda pizzorna här är. Helt klart den bästa pizzerian jag ätit på, dom e helt SJUKT goda. Eller asså, dom klår ju inte Pizza Hut..men de är inte samma sak!

*

Haha måste bara avsluta med ett citat från gårdagens banderollmålning av våran egen Åberg.
Han skulle ringa Mhyr men hade inte nummret så jag skulle läsa upp de åt honom så jag började med "070" å fortsättningen lät:

J: "The number of the beast!"
Å: "22?"

Alla bara kolla på honom och skrattade. Hans bortförklaring va att han tyckte jag sagt Linus Persson. Haha han kan han våran Åberg!

//Fotomuppen

Banderollmålning dag 2!


Tisdagen blev väldigt mysig, det va som sagt då vi firade en månad.

Blev en liten fisketur ut på Annsjön. Men en viss Jonas glömde tala om att ankaret låg hemma hos dom, så vi hade inget ankare med oss ut i båten, och de började blåsa på när vi väl va ute, men de gick bra ändå..men napplösa blev vi.

På kvällen blev de att köpa hem lite goda ostar, kex, vindruvor och sen en flaska vin. Hyrde film och satt i blng och mös. Vi hyrde Bortspolad. Haha den va ju helt fantastiskt bra jue!

*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Onsdagen va de dags att åter igen åka till Ludvika och måla klart banderollen. Den här gången fick faktist Börje vila i garaget, och en ny bil fick ut på turné. Pers nya SAAB 9000. Går riktigt trevligt måste jag säga.
Vi hann klart med banderollen väldigt fort, sen blev de käk och efter de drog vi igång att åter igen måla "Dalarna är vårat" som jag Didde, Lego och Mhyr målade i Avesta en gång men som blev stulen. Några smärre missöden händer dock med denna flagga oxå, men de är saker som går att fixa till, de blev några sikar helt enkelt.


Åberg inledde målardagen med att pryda väggarna med lite information..som inte tycktes gå fram riktigt.

Vi satte igång att måla klart de lilla vi hade kvar..


..och klar blev den!

Då var de dags att måla två-pinnare!

Pga lite plats att måla på, fick jag trycka in mig under en bänk, mkt intressant målarställning kan jag lova.

Få se om den kan låta bli att bli stulen denna gång då.

*-*-*-*-*-*-*-*-

Jag har kommit fram till att jag ångrar att jag inte spenderade mer tid på att faktist försöka lära mig nått under mina framskalektioner på högstadiet. För nu har jag fått ett oerhört sug för att lära mig franska, få rleta fram de gamla böckerna jag hade å köra påt igen eller nått.

//Fotomuppen

måndag, april 23, 2007

Venisage, Banderollmålning och ett Mål!




I lördags va de dags..venisagen för våran utställning "Inblick" som är i kulturhuset i leksand fram till den 12e maj. De som ställer ut är vi i Designklassen tillsammans med metall och keramik. Venisagen blev mkt mkt lyckad och uppskattad...rekord på antalet besökare blev de å tydligen..hade visst kommit i runda slängar 250 pers.


Folk som tar för sig av den goda plockmaten.
Ett av våra alla designprojekt...mjölkförpackningar

Frida tycktes trivas i vimlet.

Våran egna coola Bojken kikade förbi för ett kulturellt inslag på dagen:)




*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-


Efter att jag å min gode vän Gustav fått känna oss lite kulturella och viktiga åkte vi hem till Gagnef igen..där jag inte blev långvarig. De blev en direkt tripp till Blng hem till Per för att åka å kika på en SAAB 9000 å sen vidare till Ludvika sen en snabb tripp till Grängesberg för att kika på en SAAB 900..sen tillbaka till Ludvika å Håret för att måla lite banderoll..haha blev en mkt rolig å intressant målardag må jag säga haha vi skratta gott:)


Åberg och Per blev lite oense ett tag.


Håret visade sina karatekunskaper med kryckorna..

Surre funderar vart färgen kom ifrån..

..kanske nått som Åberg vet nått om??..;)


*-*-*-*-*-*-*-


Per satte idag upp ett mål för hans träning. Hans mål var att i slutet av sommaren satsar han på att springa 5km elljusspår..med mig på ryggen/axlarna...
-Åtminstone 1 km ska jag i alla fall klara, säger han i en interljuv.
blir uppdatering på hur han lägger upp taktiken.
*-*-*-*-*-*-*-*-*-
I morrn har de varit vi i en månad!!:) tiden går fort när man har roligt;)
å i Söndags va de exakt 6 månader sen jag tog körkortet...alltså exakt 6 månader sen jag backade på de där förbannade trädet..haha
//Fotomuppen

torsdag, april 19, 2007

Gösta har varit i farten..igen!



Jag förstår inte hur den här mannen lyckas med allt. Ok, gårdagen va väl mild i jämfört med t-ex brödrostade konfettin och kycklingmackor och grejer..men..ändå.


Han och Per skulle ut i sthlm igår. Snackade med Per på msn när de höll på att förfesta. Och får höra att ännu en gång har Gösta lyckats med att förstöra sin tandställning..de är andra gången på kort tid som hans ståltråd i tandställningen gått av. Tången åkte fram men till skillnad från förra gången lyckades denne Gösta få ut ståltråden och hålla munnen intakt från diverse skador.


Kan ju inte påstå att han verkade hålla sig särskilt nykter under kvällen då han övertal Pers msn runt 12 på natten och börjar prata med mig. va inte lätt att få fram va han ville när konversationen såg ut som följer:


Gidlund säger:
fyfan

Fotomuppen säger:
va har ja nu gjort??

Fotomuppen säger:
...

Fotomuppen säger:
;)

Gidlund säger:
gödta gär

Gidlund säger:
däckar snart

Gidlund säger:
per smnackr me ngrs tyskar i köke

Fotomuppen säger:
haha ja jag vet att han gör de

Gidlund säger:
mj0o

Fotomuppen säger:
haha men Gösta då..gå å lägg dig vettja

Gidlund säger:
brax ide..bäljarv åytb vänst å höger just nu

Fotomuppen säger:
haha ok de e bra östa

Fotomuppen säger:
Gösta*

Gidlund säger:
mjo

Sen på nått vis lyckas han logga in på sin egen:


Fotomuppen säger:
oj du lyckades logga in på din msn..imponerande

Lallaa säger:
jo vet..helt sjukt

Lallaa säger:
fattar inte hur'

Lallaa säger:
ser dubbelt jsut nu

Fotomuppen säger:
haha oj nu börjar du stava bra å

Fotomuppen säger:
däckat nu??

Lallaa säger:
snaryt så

Fotomuppen säger:
haha GÅ Å LÄGG DIG!!

Till slut däckar han, efter att tydligen ha tejpat nått på Pers bord. Skrivit något som inte gick att tyda fram va det står.

Han kan han våran Gösta.

//Fotomuppen

onsdag, april 18, 2007

James Bond..vem e egentligen bästa 007?


Sean Connery - Med rätt att döda: 1962 , Agent 007 ser rött :1963, Goldfinger: 1964, Åskbollen: 1965, Man lever bara två gånger: 1967, Diamantfeber: 1971

George Lazenby - I hennes majestäts hemliga tjänst: 1969

Roger Moore - Leva och låta dö: 1973, Mannen med den gyllene pistolen: 1974, Älskade spion: 1977, Moonraker: 1979, Ur dödlig synvinkel: 1981, Octopussy: 1983, Levande måltavla: 1985

Timothy Dalton - Iskallt uppdrag: 1987, Tid för hämd: 1989

Pierce Brosnan - Goldeneye: 1995, Tomorrow never dies: 1997, Världen räcker inte till: 1999, Die another day: 2002

Daniel Craig - Casino Royale: 2006

Så frågan är alltså, Vem utav dessa 6 herrar är egentligen James Bond 007?

Mitt Personliga tycke är att den som verkligen ÄR James Bond...är Roger Moore, det har jag alltid tyckt. Säger någon James Bond är han den första att poppa upp i mitt huvud. På en andra plats kommer Sean Connery och väldigt tätt efter på en tredjeplats kommer nykomlingen Daniel Craig. Fjärdeplatsen går till Pierce Brosnan, femte till Timothy Dalton och på en plats låååååångt långt ner kommer utbölingen George Lazenby. I hennes majestäts hemliga tjänst e den sämsta Bondfilm som gjorts, och skådespelarna i filmen håller samma klass.

Varför jag tar upp denna fråga beror på att jag fick ett litet samtal av en viss Emil Nilsén tidigare idag. Han va helt uppspelt och ringde för att berätta att han sett på Casino Royale nu och han tyckted ääääälska filmen, och Daniel Craig som Bond. Så komenterar han:

"Han är nästan i samma klass som Sean"

Vilket jag måste uttrycka mina åsikter:

"Ja han e riktigt bra..men Roger Moore är den absolut bästa Bond!"

Detta slutar med att jag blir dumförklarad och att han ska skvallra för hela Copperheads. Men låt gå, låt han göra de, men jag står för att jag tycker Roger är bäst.



Roger Moore, bäst enligt mig!

*-*-*-*-*-*-*-

Fick några bilder av Surre idag från banderollmålningen i Ludvika inför Västerås borta, haha riktigt roliga så ja måste lägga upp dom här:










E ju bara att gissa vem som vadagens idol som alla ville efterlikna..


..mannen med mustachen...


..Saffran såklart!:D



//Fotomuppen


tisdag, april 17, 2007

Flintastekar!..och grogg hos mormor.


Efter att ha näst intill slagit sönder hela vårat hus i torsdags för att ingenting gick min väg, lyckades träramarna till tavlorna bli klara..vid runt 22 på kvälen, men en hel del hjälp av Per.
*-*-*-*-*-*-*-*-
Fredag och de va Ludvika som gällde. Skulle hjälpt Helen att flytta, men hennes pappa lyckades på nått vis strula till de. Så vi packade in en stor madrass, en massa täcken och kuddar + en tv i Börje så åkte jag å Helen till Lägenheten för att bära in de grejerna så vi hade nått å göra på kvällen/natten. De blev en roligt litet ävetyr de kan ja lova haha. Skrattar fortfarande när jag tänker på de. Tvn höll vi på att tappa i asfalten t.ex.
Blev att kolla läget med Hårets ben, å mitt i natten blev de grillning å nån öl/grogg uppe på den lilla "parken" på Åhlens parkeringshus där uppe Helen bor. Enda problemet va att köttbitarna va större än engångsgrillarna. Men med mig som grillmästare blev de mat tillslut..å mkt god sådan.
*-*-*-*-*-*-*-*-
På Lördagen va de meningen att jag å Per skulle ut å öla i Blng med Hagman..men..Hagman bomma..så vi blev i Gagnef i stället. Hockeyfinal som de va bjöd vi med oss Emma och drog till mormor med påsar fulla med Sprit, öl å groggvirke. Telefonsamtalet till mormor lät som följer:

J- "Hej mormor!"
M- "Men HEJ!"
J- "Ska du se hockeyn idag?"
M- "Ja de kan ja väl"
J- "Bra, då kommer vi och kollar. Kan vi ta en öl eller två oxå"
M- "Men jag har inge öl"
J- "Nej..men de har jag, kan fixa grogg å om.."
M- "JA!!"
Sagt å gjort. De blev en mkt trevlig kväll hemma hos mormor. Bjöd tanten på en Red bull Jäger som hon blev mkt förtjust i..å fick i sig två hela stora starka groggar. Hon kan hon min mormor.
Väl hemma hos mig igen blev de en de,l Nintendo 8bitars spelande innan de va dags att sova.
-*-*-*-*-*-*-*-*-
På lördag e de venisage för utställningen "Inblick" som vi i Designklassen har tillsammans med Metall och Keramik. Ska bli intressant.s å de jobbas för fullt nu med att få de att bli bra, kan bli ntressant.
nu blir de Leksand som gäller!
//Fotomuppen

onsdag, april 11, 2007

Wii!

Har blivit en hel del Wii spelande på senaste, inte mig emot dock! Va i mitt esse i söndags. Klådde Per i Tännis för första gången. Tog Emil i fem raka matcher..men sen fick ja en sån sjuk värk i armen..så Emil kvitterade till fem-fem i matchern innan vi gick å la oss för kvällen.

Golfen gick sjukt bra. Lyckades med att chippa in bollen i hål å göra en Eagle på andra hålet. DÅ va ja lycklig! haha

Trotts en lång natts sömn så va jag trött som ett as på måndagsmorgonen. Blev väckt av två allt för pigga pojkar som tvingade upp mig ur sängen för att åka in till centrum för lite mat. någon vidare reaktionsförmåga tycktes ja inte ha den morgonen. En bil tuta, jag reagerade en sådär..8 sekunder efteråt, Emil bara stod å glodde på mig å skaka på huvudet.


Efter vi fått i oss lite mat i magen å vi kommit tillbaka till 14B ser emil på mig med ett leende å säger:
"Jadu Strömma...fem-fem!"

Å med de menade han att de va dags att återta tännisspelandet. Trotts dåliga reaktioner vann ja!:D Nollade han i nån match.å Vann totalt matcherna med 3-2 när han gav upp. Höll även på att utklassa Per med 3-0 i set..men han lyckades hämta upp en 2-0 ledning å vinna. Men men..shit happens.



*-*-*-*-*-*-*-*-

Tisdagen till ära hade jag å Anna bestämmt oss för att åka och hälsa på våran gode vän Jonas i Falun. Vi hade väl tänkt åka dit så vi skulle va där vid 12. Men...jag råkade visst vara lite trött på morgonen så vi va väl i Falun runt 14 efter att ha släppt av Per i blng och kört drive in på donken så Anna fick lite mat i sig så hon inte va så sur å bitter.

Passade på att pressa Börje lite på vägen mellan Borlänge och Falun. Han börja skaka som fan när ja va uppe i 140..men jag pressa lite mer å va som mest uppe i 170 men då skaka han så mkt att ja tyckte de räckte med att ligga 160 resten av vägen. Hade lite skoj å mobba några grabbar i en BMW på vägen å;)

Mot min å annas vilja tvingade Jonas oss till lugnets badhus för att bada. Blev rätt skoj ändå medan de va kallt som fan! Bastun efteråt satt jäääkligt bra! väl tillbaka hemma hos Jonas va de film som gällde, och precis som förra gången blev de en bond-film som gick på. Man kan aldrig få för mycket av Bond!

Hemma i Gagnef igen introducerade jag Anna för Nintendo Wii. Körde lite Monkeyball, tennis..men de hon tycktes uppskatta mest va Golfen. Fast..ja klådde na i alla grenar vi körde;)






*-*-*-*-*-*-*-*-

Satt å kika igenom alla mina bilder jag har på den här Datorn och hitta bilderna från vårat buss-projekt som vi hade förut i skolan, "Pimp My Buss".
Fy fan vilken besvikelse. Fy fan för SweBus! Fy FAN! Grabbarna som gav oss de projektet har jobbat i två år med de, och vi kämpade som djur under den veckan vi hade på oss för att få ordning på designen. Alla va nöjda och förväntansfulla för sommaren då bussen skulle byggas. Så för nån vecka sen berättar Sara. Hon hade hört i från en av Grabbarna som jobbat längst med projektet...SweBus har dragit sig ur så de blir inte av. Man blir så less. Förstå hur mkt jobb de legat bakom. Grabbarna som kämpat i två ÅR för att få de att funka. så när de börjar närma sig ett slut...ett resultat..drar dom sig ur. De va en tung besviken stämmning som dök upp i klassrummet när vi fick höra de.

Tack SweBus...tack så jävla mycket!

*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Ledig hela denna vecka å. Men de blir å inte ligga på latsidan. Har mkt som ska göras på kort tid. Byta däck på Börje, Fixa iordning inför våran utställning. Alltså måla klart min "Dalahäst", fixa ramar att spänna upp några tavlor på mm.mm. Får försöka hinna med de på Torsdag för i morrn har ja lovat mamma en mor å dotter dag på Kupolen. Kanske man kan flirta till sig lite nya plagg å de e ju aldrig fel:D

*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Snälla hockeysäsong BÖRJA! jag håller på att bli tokig!

*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Je e darru hel (all shook up)

Kõrs i jösse namn hõn e fel mä mä
Je darrä sõm ett löv på ett äppelträ
Kompisar dõm säj hä måst vär nõ fel
Je e kär, e darru hel

Åhåhå åhåhå, jajamen

Händar darrä, je e alles spak
i knänar sõ je kan int stå alles rak
när ho e nära värt je alles stel
Je e kär, e darru hel

Åhåhå åhåhå, jajamen

Fråg int mä hõn je tänk på nu
Je mår finemang men hä vet du ju
När je e nära fjälla mi
Sõ dunkä både hjärta´õ mätt mittparti

När ho tar mi hand värt je alles yr
Hä känns sõm en vulkan, hä e nära je spyr
Je e mallu att ho e mä mä
Je e kär, e darru hel

Åhåhå åhåhå, jajamen

Tunga fastnä när je säj nõnting
Hä e sõm ho e limma õ sitt fast mä tving
Finns bära ett sak sõm kan bot mä nu
Ja hä e e kulla õ hä e just du

När ho tar mi hand värt je alles yr
Hä känns sõm en vulkan, hä e nära je spyr
Je e mallu att ho e mä mä
Je e kär, e darru hel

Åhåhå åhåhå, jajamen
Åhåhå åhåhå, ja je e darru hel

Text : Putte Ström

Hitta på några av Elvis-texterna på Järnamål från Elvisshowen vi hade i JUF-Lokalen i Dala-Järna för typ ett-två år sen. Bra skit!


//Fotomuppen

söndag, april 08, 2007

påsk,poker och pilsner

Påsken e väl näst intill över nu. En ovanligt trevlig påsk måste jag säga. För ovanlighetens skull har jag denna påsk faktist ätit ägg, vilket jag inte gjort på säkert 10 år.

Jag har visst råkat legat på latsidan när de gäller mitt bloggande på senaste tiden, men det har varit så mkt annat ja pysslat med så de har inte hunnits med. Får göra en snabb update nu å skriva lite utförligare senare.

Sämsta bortförklaringen för en missad skål vid disken:

"Jag kan inte höger och vänster så jag tittar bara åt ett håll."-Vem som sagt de får ni gissa få se om nån lyckas gissa rätt;)

-*-*-*-*-*-*-*-*-

Hockeysäsongen e slut..lr ja..SM-slutspelet fortsätter, men den viktiga hockeysäsongen e slut och jag e redan nu laddad inför nästa säsong. De va inte många dagar sen jag satt i skolan å hoppa på stolen för jag va sååå sugen på att jobba TIFO inför kommande säsong. Jag kan säga att jag e lika taggad än. Det är helt sjukt, jag minns fortfarande hur knäckt ja var efter Björklöven borta, den hemresan va hemsk, åtminstone fram till Sundsvall, resterande bit sov ja. Men nu är den kännslan totalt väck och är helt utbytt mot revanschlust. Efter att ha varit på presskonferensen å hört nye tränaren (Kempe, utalas Kämpe för dom som inte vet) så..mm jag ..de känns bra på nått vis.

*-*-*-*-*-*-*-*-

Påsken då. Har firats med mat..aldeles för mkt å för god mat. På långfredagen va de huset fullt hemma. vi va runt 16 pers som samlades i vårat lilla hus å käka påskmat, annat gtt å fick i oss några mängder alkohol. Skönaste kommentaren den kvällen va morsan som kommer in i rummet å utbrister:

"Hörrni! Nu ska vi ringa Maj-Britt (min mormor alltså) å låta aspackade så hon blir avundsjuk där hon sitter i Göteborg!!"

på Lördagen va de Borlänge och Familjen Gidlund-Montén som gällde. Påskmat dag 2. Fick träffa Pers Farmor å Farfar då å.Två underbart söta människor. AV nån anledning så tycker jamig ha sett och pratat med dom förut, å hon tycktes visst känna igen mig å..världen är iof liten så...

Kvällen avslutades med ett parti Monopol. Jag,Per, Johan och Bella. kan säga såhät.-..alla hatade Per! punkt och slut! Sedan blev det film, Top Gun, halva miss secret agent2 och till sist Oceans 12.

*-*-*-*-*-*-*-*-

Fick inte mkt sömn..eftersom jag skulle vara i Leksand kl 8 idag. Stars cup U14 i arenan och Daniel behövde hjälp med att beskära bilder under dagen. va dryyygt..men ändå..rätt skoj på nått mysko vis. Man får mkt av att bara sitta å pyssla å snacka med karln. Känndes lite vemodigt när vi plockade in alla saker i bilen, kramades och tackade för denna hockeysäsong. Men ska nog fota hockeyskolan i sommar med Daniel dom dagar jag e ledig från Ica så...lite hockey å fota blir de iaf.

*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Rammlade in trött som en gris i 14B och hann knappt med att landa med huvudeti Pers knä innan jag sov. Men blev väckt fort. Pokerturnering väntade. Jag..spelade inte så seriöst eftersom de enda ja ville va att sova, så ja brydde mig inte ens om att pengar försvann. Men jag blev rätt nöjd ändå över de pokerpartiet..för Emil åkte ur före mig;) thihi.

Hade egentligen inte råd att spela poker, men ett parti va väl ok. När resten körde några partier till spelade jag å Per Tennis på nintendo Wii. precis innan vi skulle å käka klådde jag Per i TÄNNIS! haha första gången! och till råga på allt så hade Emil lovat mig att bjuda mig på mat. Nu e jag igång igen!

blir att återgå till min Pilsner och joina stridsvagnspiloterna Emil och Per i soffan!

"Fan i helvete"-hälsar Emil alla!

//Fotomuppen