söndag, april 27, 2008

Jens N till Kumla?


Dom säger så, både i tidningar, hockeysverige, Kumla hockeys hemsida med mera, om de kan hitta ett jobb till Jens d.v.s. Jag fattar dock inte vad han ska dit å göra när han har huset i Gräv? Det ryktades om att han skulle gå till Borlänge och avsluta sin karriär där, jag tror faktiskt mer på de. Jag hoppas på det å, hur coolt vore inte det?
*-*-*-*-*-*-*-*-
Jobbat helgen som jag skrev tidigare. Den längsta helgen på läääänge. Knappt nå folk inne alls under hela helgen.
Helg vilket innefattar stor mängd sålt godis. Kommer ni iåg när ni va små? Va lördagen va festlig då när det gäller godis. Enda dagen på hela veckan som man fick äta. Då fick man sin veckopeng på typ 25 kronor så fick man köpa vad man ville för det. Lyckan va gjorde när pappa hämta bilnycklarna och mamma plånboken och så va det dags att åka till affären. Det blev raka spåret till godishyllan där man gick flera varv runt. Spanade, räknade och tänkte NOGA efter vad man va sugen på den här lördagen, för man hade ju bara sina 25 kronor att handla för så man kunde inte köpa vad som hellst. Man gjorde sitt val väntade otåligt på att mamma och pappa och bror skulle vara klara så man kunde få gå och betala och åka hem för att njuta av sitt väldigt nogrannt utvalda lördagsgodis.
Nu däremot har man sitt bankomatkort så man kan när man vill gå in på vilkenmack elle affär som helst och bara spontanköpa nått godis när som hellst, vilken dag i veckan man känner fört. Det blir inte speciellt längre, utan aldeles för vardagligt och mer som ett behov. Man kanske borde införskaffa sig ett bankkonto till där man med hjälp av autogiro för över från ena kontot till detta nya godiskonto för över 30-40 kr varje fredag som man får köpa godis för.
Tål å tänkas på:)
//Fotomuppen

Vems är grisen?


Nu har den här uuursöta nallegrisen legat här i kassan i två veckor utan att nån verkat sakna den. Vems e denna söta gris? Han saknar sitt hem! (Jag har döpt han till Greger). Är det nån som känner igen Greger så finns han att hitta på ICA Gagnefshallen på fabriksvägen 2 i Gagnef.
/Fotomuppen

fredag, april 25, 2008

Flyktsagor

Releasepartyt på O-baren i Sthlm i måndags va grymt skoj! Tack Stiko för inbjudan och den underbara spelningen! Alltid lika bra.

Jag lider lite med LTCU, men lite mysko är det att taxi kan ta så olika priser för samma sträcka. Hoppas arbetsdagen gick bra i tisdags Danne.

*-*-*-*-*-*-*-

I onsdags öppnade jag postlådan och där låg den..skivan vid namn "Flyktsagor", skivan som snart e så utnött att man nästan lär beställa en ny. Jag har blivit absolut frälst i låten Amsterdam. Den snurrar i skallen jämt, jag nynnar å sjunger den vad jag än gör. Ett måste i ens skivsamling!

*-*-*-*-*-*-*-

Ibland kan oväntade saker hända..

*-*-*-*-*-*-*-

Jag är e dålig människa! FÖRLÅT Jonas!! Men bättre sent än aldrig som man brukar säga! Ett stort grattis på födelsedageb i efterskott. Skönt att man fick ett skratt av dig idag när jag hörde av mig iaf:) Jag borde ju ha kommit ihåg det eftersom min kusin Jonas fyller år samma dag men men.

*-*-*-*-*-*-*-

Spännande värvning av Leksand idag. En 16 årig back från tingsryd vid namn Oliver Ekman-Larsson. Ska bli spännande å se....kan inte bara hockysäsongen börja igen!?

Börjar få ett sug efter att plåta lite Amerikansk fotboll igen iaf..få se om man drar upp på nån match i Falun i sommar å plåtar.

*-*-*-*-*-*-*-

Jobba helg..så..go natt!

//Fotomuppen

onsdag, april 16, 2008

Releaseparty!

På O-baren i Stockholm är det nu dags för releaseparty för Stiko Per Larssons nya album Flyktsagor. Jag å Per bestämde oss för nån dag sen att klart vi ska ner på den, försökte få med oss Älvgalningarna å men utan lyckat resultat. Har dock hört att bland annat Axel och LTCU ska dit så det kan bli lite rajraj ändå!
För er som ska dit å int förbeställt en skiva finns det självklart skivor att köpa på plats!
Kl 20.00 börjar det och självaste StikoPer gör entre på scenen kl 21.00!

*-*-*-*-*-*-*-*-

Vart en sväng till Borlänge men min underbara Michaela idag, trots att det va mkt suckar och trötta huvuden så blev det en vääldigt trevlig dag med mycket snack:) tack vännen!

*-*-*-*-*-*-*-*-

Efter Malmömatchen sa jag till mig själv att jag inte skulle snacka,tänka, andas hockey på iaf en månad. hur tror ni det har gått? mm precis inte alls! Det går ite en dag utan att man läser om rykten och folk med kontrakt och utan kontrakt, folk som kommenterar säsongen som varit, säsongen som kommer osv. På ett vis blri man galen, men samtidigt så andas man hockey och Leksand, så skulle man inte få vara runt det så skulle man ju inte andas heller..och vi vet ju hur det går om man slutar andas;)
Taggad som fan till nästa säsong, önskar på ett vis att den drog igång nu på en gång,men samtidigt tycker jag att det e skönt med lite uppehåll så man kan sova på nätterna igen.

Petro å Jackman kvar i Leksand snälla snälla snälla!

*-*-*-*-*-*-*-*-

Nya MER Hallon/Svartvinbär..kan rekomendera skarpt! riiiiktigt god! Smakar verkligen skogshallon!

//Fotomuppen

torsdag, april 10, 2008

Nils och Luvan tolkar..


Fotomuppen!

måndag, april 07, 2008

INTE min dag!


Idag är INTE min dag direkt. Började med att jag fick lov att gå upp tidigt för att jag måste till Klippan(HATAR att vara på klippan!!). Kommer in i köket hemma hos Per och får se snön falla ner och det e aldeles vitt på backen! SKIT!! E inte helt frisk så att få i sig frukosten i morse va inte det lättaste.
Sen ska jag ut till Börje som är aldeles snötäckt å borsta av han, ja då hittar jag ju inte sopen såklart, så tillslut tröttnar jag på att leta och sopar av han med min jacka i stället. Startar han å kör iväg. Svänger ut på den tvåfiliga vägen mot Mellstarondellen och känner helt plötsligt hur bilen börjar hacka, precis osm den gör om man försöker köra iväg på för hög växel. Kollar på instrumenpanelen och ser att batterilampan lyser och bilen dör. hinner iaf in någorlunda på kanten innan han ger upp helt, och på med varningsblinkersen. Ringer Per som kommer med röda Saaben, inte direkt något ställe man ställer sig att trixa med startkablar på, så det blir att bogsera biljäveln.
Börjar bogsera och det går finfint, me nplötsligt så slutar bromsen att fungera, gick inte att trcyka ner den, så det va ju bara till att sitta å använda handbromsen försiktigt. Så slutar även blinkerserna att fungera, och aldeles innan vi kommit hem till Per har även vindrutetorkarna slutat att fungra. Så hade vi behövt åka lite till så hade jag inte sett ett skit eftersom avrken vidrutetorkarna eller läkten fungera. Så rutan hade både snöat och immat igen. Jag FRÖS, va dyngsur, och arg. Fick iaf låna den röda SAABen till djurås, ska jobba 14-19 sen, få se vad det blir för jävulskap som händer då.
Ja just ja,tänkte att "Tur att farsan e i Örebro för då kan ja ju iaf låna mondeon den här veckan". Tjo fic ja, han had eju tagit bilskrället dit, å jag som trodde han tog tåget.
*-*-*-*-*-*-*-*-*-
Åkte till V-rås går, känndes tungt å trist när man satte sig på bussen å åkte dit. Men dit skulle man för hur det än e så har man alltid Leksand i sitt hjärta. Och va hände då? Jo vi gick ju å vann, å andra matcher gick som dom skulle...så nu är vi med i matchen igen. Gävle i morrn! Nu jävlar!!!
Gårdagen innehöll oxå folk som va på G med klibbor(minst sagt;)) haha och ett lyckat flirtande..å så Dääjvid i baren såklart;)
-Jessica tar du hand om min fiskemössa? Jag ska till baren.
*-*-*-*-*-*-*-*-*-
De sköningarna har startat en blogg, kan ju inte bli annat än galet roig! lätt att man kommer följa den, det borde ni å göra om ni vill ha er ett gott skratt. Som sagt den har precis startat, men jag har en kännsla av att de kommer bli en blogg man absolut inte vill missa att följa!
//Fotomuppen