fredag, juni 27, 2008

Peace & Love dag 1!

Igår va första dagen av Peace & Love!

Riiiktigt skoj! Sabaton hoppade in i stället för Opeth..å jävlar vilken spelning!
De två viktigaste spelnningarna för kvällen va Sabaton och In Flames! Musikmässit är Sabaton klara segrare. Scenshowmässigt vann InFlames med ruskiga marginaler!

Första dagen å Muppen har redan fått besöka sjuktältet..elelr ja..sjukvårdarna bredvid Sabatons scen. Hade nämligen glömt öronproppar men hittade ett kvitto i fickan från Storehof å delade på det å ploppa in i öronen. Kvittot va dock för litet å *plopp* så åkte den in i vänsterörat jäääääättelångt in. Efter mkt pet å krafs fick fdom ut den dessa snälla damer. Haha nu fick dom nått å snacka om men jag bjur p åden:)

Nu jobbar vi på dag två. Öl,mat,godis å maaassa tv-spel!

//Fotomuppen

torsdag, juni 19, 2008

1+1=7..eller hur va det nu?

va ett tag sen jag knåpa ihop några rader här nu så det börjar väl bli dags att göra det nu.

Det är dagen innan midsommar och jobbat idag. Fy satan för att jobba sådanna här dagar, det e så sjuuukt mkt folk. Va lång kö precis hela dagen idag, va inte många sekunder man kunde få pusta ut inte, fast det e rätt skoj å joba sådanna dagar ändå..tiden rular på fort då.

nackdelen när det blir så mycket är att huvut stänger av och kroppen kör på ren rutin så ett eller annat fel har man gjort i kassan. I slutet av dagen e man så virrig i skallen att skulle nån komma å fråga mig vad 1+1 blir skulle jag tänka en bra stund å svara nått i stil med 7...så illa är det.

Gick åt helvete med fotbollen igår å, och nyss kom Per å Tommy hem å berättade att Brage precis loosade med 2-0 så det e inget som går som det ska i fotbollen just nu.men skit samma..snart börjar hockeysäsongen igen!

I orrn e det som sagt midsomar..få se om det blir Borlänge eller Leksand, hur som hellst så blir det rätt lugnt iaf.

Peace & Love om en vecka blir grymt!!

nu e jag änu mer slut i skallen. Ska göra nån mer seriös uppdteringe snart igen när jag inte är mer förvirrad än vanligt. Nu vet ni att jag lever!

GLAD MIDSOMMAR!

//Fotomuppen

onsdag, juni 04, 2008

Ordlös Onsdag