fredag, september 26, 2008

SÄLJES!


Är det någon som är intresserad av att köpa pärlvirkade armband i Leksands färger? helt handgjorda. För 150kr + eventuell frakt kan den bli din.
Gör såhär. Maila mig på jessica.strom@superstars.nu där det står namn,önskad längd på armbandet,adress dit det ska skickas + vilka färger (typ blå-vitt, blå-vitt-svart) som önskas.
Bor ni i närheten av Gagnef och önskar så kan vi fixa att vi möts någonstans å gör upp affären mellan fyra ögon.
Va beredd på en viss väntetid då det är en person som gör dessa för hand och gör dom efter beställning, men naturligtvis görs dom så fort som möjligt, hon är riktigt kvick.

torsdag, september 11, 2008

Pelle P med C!

Va iväg på Leksand IFs årliga pressmöte där vi först blev bjudna på mat på Hotell Långbers i Tällberg tillsammans med spelarna, och sedan fick chansen att grabba tag och intervjua och fota grabbarna i laget. (Jag vet i alla fall en som kommer bli lite avundsjuk över att undertecknad delade matbord med bl.a våran egna fransman.)


De gick även ut med att Leksand får även melodifestivalen detta år, så den här gången ska man kanske försöka gå. Den går ju trots allt av stapeln på min födelsedag så..;)


Det viktigaste va att de äntligen gick ut med vem som blir lagkapten denna säsong. På nått vis känndes det väntat, men skoj. Pelle Prestberg är det som får bära C:et på bröstet och Janne H och Micke K får böra A:et. Känns som ett bra val faktiskt. Jag tyckte helt klart att Challe inte skulle ha C:et, han är ingen ledartyp..men som assisterande bär han inte lika mycket ansvar så..jag tror på det här!:)


En som verkligen växte ännu mer i ens ögon efter att ha intervjuat och fotat honom va Petter Ullman. Vilken kille, vilken lirare...vilket Leksandshjärta!
Det va förövrigt (enligt honom själv) på grund av han som Vopat inte vågade komma tillbaka till Leksand. (Om ni inte minns det så gick Ullman in i en fight med Vopat förra säsongen..men ja mena vem glömmer de? haha). En skön kommentar ang. den fighten från mr Ullman va:
"Ja jag visste ju att jag skulle få stryk och att det skulle göra ont..men jag fick ju bara lov"

*-*-*-*-*-*-*-*-
Vävmässa i Ejendals..vilket spektakel...gammla kärringar överallt...och de tar plats i sportbaren...men vi löser de..såklart!:) Tifo-fix i helgen! Jag å Emil börja förbereda lite idag. de lir sååå braaa!!!
SNART E DET DAGS!!!
*-*-*-*-*-*-*-*-
Älskar dig! Snart firar vi 1,5:)
//Fotomuppen