fredag, december 19, 2008

Julen tar tid


Nu var det ett bra j**la ta sen jag skrev något här. Som rubriken säger så tar julen all min tid och ork¨och på det ska jag dessutom ha hunnitfixa julklappar. Jobbet går bra..jättebra faktiskt, börjar komma in i dom nya rutinerna nu. Det blir dock lite annorlunda nu när julen nalkas, det blir ju MYCKET mer varor och MYCKET fler kunder med MYCKET större handling. Vareda da ja jobbat nu de senaste veckorna så har det varit rörigt å kaos. Varor övrallt, kunder överallt osv osv. Har ju en halvtidstjänst, men har jobbat betydligt mer än halvtid nu, vi har ju dessutom en sjukskriven så de blir ännu mer, men jag blir inte ledsen.

Jobbat med nackspärr idag, inge najs alls kan ja lova. Vaknade i morse och kunde inte kolla åt höger, men Åke tipsade lite om hur jag skulle strecha så det börjar mjukna lite.

Blir å jobba i morgon också. Ja och Åke kom överens om att börja jobba kvart över sju i morgon, så vi hinner med det i charken som vi ska innan vi öppnar. Känns som om vi blir underbemannade i morgon så det e lika bra att förbereda så mycket som möjligt från början. Ska hinna med å fyll fruktdisken proppfull också!


*-*-*-*-*-*-*-*-


Trots allt jobb har jag faktiskt lyckats hinna med att fixa alla julklappar. Slog in allihopa igår, blev rätt snygga faktiskt. Kusinen Jenny får största paketet av mig igår upptäckte jag. Svärmor och svärfar får dock de syggast inslagna...för de slog dom in i butik å då brukar det bli riiiiktigt snyggt:)

*-*-*-*-*-*-*-*-




Emma har äääntligen kommit hem från Japan. Va grymt skoj å få leka lite med henne igen. Bilden ovan är jag (trot eller ej) i klädd en pikachudräkt i fleese som hon köpt i Japan..som är huuuuur skön å gosig som hellst. Me want one! ;)



*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Hockymässigt så hade man önskat ett mer positivt avslut innan juluppehållet. TIFO-mässigt hr vi inte presterat speciellt bra vi heller. Suget verkar ha varit borta. Jag tappa suget när ingen annan ville så det blev mer ett tvång för mg att jobba än viljan att jobba. Nu verar vi dock äntlign vara igång och taggade igen! Känns rktigt najs måste jag säga! Hoppas vi får se en inställningsändring på laget också efter jul.

På tal om laget. Såg dethär klippet på leksandif.se. sååååå skööööön!! Love Ullman!

*-*-*-*-*-*-*-

Sndag åker jag med mina svärföräldrar ner till Stockholm för att hämta hem Per! Efter jul börjar han sitt exjobb i Borlänge så nu får man se mer av honom än bara på helgena. Ska bli så underbart! Känns så bra. Vet att jag sagt det flera gånger förut, men...det känns SÅ bra!!

*-*-*-*-*-*-*-

Kika in och handla lite på ICA Gagnefshallen vettja! V har en superfin chark där vi styckar allt kött själva (från Siljanschark). Vi har ett stort utbud på varor + så har vi både post och apotek...och för att inte tala om den uuuurtrevliga och serviceinriktade personalen!

//Fotomuppen