måndag, april 06, 2009

Sitter här i Borlänge, nyss fyllt på både tank och servo-olja i bilen, å u lyssnar på Breaking Benjamins underbara låt "Break my fall".

Sista hemmamatchen för säsongen infaller ikväll då vårt älskade Leksand ska möta Rögle. Ingen match som betyder nått för avancemang till elitserien...men den betyder nått för andra anledningar.


Torsdag blir det att åka ner till Södertelje för att se sista matcher för den här säsongen. Tänkte först att jag inte skull eha med nån kamera alls ner dit så man bara kunde röja på utan att oroa sig över de 22 500kronorna som hänger över axeln, men kom rätt snabbt fram till att en fotomupp utan kamera fungerar inte. I stället blir det köra med min gammla lilla älskling som knappt fått arbeta sen "the big one" kom in i bilden.


PASSION OAVSETT DIVISION!! - LEKSANDS IF!!


*-*-*-*-*-*-*-*-




Påskvecka och detta betyder att sommaren är på ingång. Känns rätt skönt faktiskt. Bara kunna sticka ut i linne och shorts utan att behöva klä sig som en michelingubbe bara för att gå ut å hämta posten. Missförstå mig inte nu..jag ÄÄLSKAR vintern, men när hockeysäsongen är slut..då känns den vita snön och kylan rätt meningslös.
Va ut å myste med Maja i solen å bara njöt av den värme som slog emot ansiktet.
*-*-*-*-*-*-*-
känner nån för att sponsra mig med minst 15 000:- för en ny glugg så mottages det varmt ;)
//Fotomuppen