onsdag, maj 27, 2009

Mitt stackars fotofinger

Bytte nyss bandage..det blöder fortfarande..så det ser inte ut å bli nå mer jobbande den här veckan..få se va sköteskan säger i morrn.

//Fotomuppen

tisdag, maj 26, 2009

Underbara ICA-reklam

Den senaste ICA-Reklamen e som gjort till mig, det va bra nptt med foto som fattades.

En reklamfilm med ICA-arbetare som sjunger min signaturmelodi. FANtastskt!!

//Fotomuppen

jag jobbar på ICA ja





då kan det gå såhär när man ska vara näll å fixa fikat till sina arbetskamrater. Skar paprika i skäraren..de blev en ovegetarisk paprika å efter ett besök på vårdcentralen så får jag inte jobba..få se om jag blir ledig resten av veckan. ska dit på tors.
mitt avtryckarfinger:(
//Fotomuppen

söndag, maj 24, 2009

Visstja, jag har en Blogg oxå..:P

En för tillfälligt vanlig start i min blogg: Det va länge sen jag skrev nått här nu.

Jag jobbar å sliter å har varken ork eller lust å sitta å skriva vilka idioter till människor man träffar på på jobbet varje dag. Människor e i regel dumma i huvut tills motsatsen har bevisats. Det är nått jag lärt mig sen jag börja jobba på ICA Gagnefshallen.

Den här veckan har vi haft rabatt på Grillad kyckling och Baguett, 29.90 resp. 9.90 :-/st. Behöver jag säga att vi har grillat kycklingar till förbannelse??

*-*-*-*-*-*-*-*-

Min helg å jobba denna helg..fan säger ja...jag va sååå sjukt sugen på att åka ner till sthlm å lyssna på Stikos spelning på musslan efter hans 20 dar långa vandring från Göteborg till stockholm. Förra vandringen såg man rekordmånga spelningar live..denna blev det ingen live:( trist, men det kommer flera spelningar.

Fick för övrigt höra att en bardomskompis bror ska spela bas med Stiko på hans spelning på seaside festivalen, och kanske på P& L spelningen å..coolt :)

*-*-*-*-*-*-*-*-

Nej nu får hockeysäsongen ta å börja nångång..min bäbis har fått via tillräckligt länge nu. Han, liksom ja, suktar efter fart å fläkt i ett fullsatt Ejendals.

Augusti kommer för övrigt bli GALET! Cup på Gotland helgenV32 och sen Båtresan i slutet av Augusti.

Blå å vit, Full å kåt - Leksand har en egen båt!!

*-*-*-*-*-*-*-*-

Närmast väntar en liten Tysklandstripp med Per å hans bror Johan, grymt skoj. Efter det blir det att fira midsommar i de UNDERBARA "Hea" (som Heden ska utalas hehe) i Leksand. Veckan senare blir det Peace &Love som gäller. Tog semester den veckan så man kan gå på redan på måndag..hehe ;)

*-*-*-*-*-*-*-*-*-
JAG E TIFOSUGEN!!!!

//Fotomuppen






För övrigt har jag kommit på att jag blivit gammal. Dels för att jag nyss lagligt sålde öl till min ett år yngre kompis yngsta lillebror..och dels för att min lilla kusin har tagit körkort..:P