fredag, december 31, 2010

Slutet på 2010

Skriva nån sammanfattning på 2010 tänker jag inte göra, har varken tid eller lust faktiskt. Just nu sitter jag på golvet i vardagsrummet å laddar lite innan jag ska göra mig iordning å dra på tjejmiddag. Sedan blir det fest hemma hos oss. Kommer bli skoj!

*-*-*-*-*-*-*-*-
Firade Julen hemma hos mamma å pappa. Den firade jag med släkten, vi blev sammanlagt 16 pers 1 bebis och en hund. Ja jag vet att Albin(bebisen) också är en person...men ändå..
Jobbade mellan 06.30-13. Hemma runt halv två. T´vå blev det mat, å kl tre kalle Anka..sen kom TOMTEN!
När klockan blv strax efter fyra slogs tv4 sport igång på tvn. Det gick tydligen ett nytt fiskeprogram där som vi ville se. Det va med William Moberg, som tydligen både Daniel å Johan träffat och snackat mä på nån fiskemässa, och ingen av dom blev särskillt impade. Det slutade med att vi satt mellan typ fyra till kl åtta å kikade på avsnitt efter avsitt å hånade denna William, Efter det blev det jaktprogram så vi fastade lite framför det å. Märks att vi är en fiske å jakt intresserad släkt?? ;)

Juldagen blev middag hos mormor, mys med Albin framför hitta Nemo, och sen fest i borlänge.

*-*-*-*-*-*-

GOTT NYTT ÅR allesammans och hoppas 2011 blir ett kanonår för både mig å alla andra!! Kanske blir det 2011 jag tar den där 15+aren jag drömmer om...

//Fotomuppen