måndag, augusti 30, 2010

Underbar Söndag!

Söndagen va heeelt underbar! Den började med att jag bara fick ca två timmars sömn. Per, Johan, Daniel och Nicklas bestämde sig för att dra ut på krogen vid tolvtiden, då jag tog de kloka beslutet att gå å lägga mig i stället eftersom jag skulle kliva upp klockan fem på morgonen. Vid halv tre kom gänget hem igen, tillsammans med tre personer till...När klockan ringde vid fem hade jag, från att de kommit hem, inte sovit många minuter. När jag kliver upp har Johan precis lagt sig i soffan, Nicklas sitter å ska precis stänga av datorn för att bege sig hem, å Per har precis vinkat av de tre andra snubbarna. Då va man pigg vill jag lova.

Efter frukost, påklädning och tandborstning fixade Per en dubbel kopp kaffe i maskinen åt mig att ta med, å så begav mig jag å Kurt iväg till Gagnef för att hämta lite grejer innan vi fortsatte till Leksand där vi plockade upp underbara Jessica P och for till stallet.

Va UNDERBART det va att få vara i närheten av dessa magnifika å uunderbara djur igen. Jag kan verkligen INTE förstå hur jag klarat mig utan dom såhär länge. De ger en sååå mycket! så TACK Jessica för att jag fick följa dig denna dag, och jag ser fram emot bl.a en islanshäsritt i vinter med dig, mig å M? ;)

Det va en nervös Jessica som red iväg till framhoppningen innan det va dags för hennes start. Jag hängde med henne dit som vattenbärare och moraliskt stöd. Sen va det dags...vi drog tillbaka till banan, det va snart hennes tur att starta. Hon va synbart nervös...å utav det jag fick höra så va det nån mer som va SJUKT nervös under tävlingens gång ;)
Start, hon närmar sig första hindret. jag har kameran riktad mot henne å ser att hon e väldigt sammanbiten..Ratima lyfter framhovarna för att ta sig över första hindret, då syns det att nervositeten börjar släppa... de flyger över... när framhovarna rör backen igen har synbart all nervositet som fanns försvunnit och kvar fanns bara ren synbar lycka!!

De va så duktiga! Med tanke på hur lycklig JAG kännde mig när Jessica gick imål kan jag bara tänka mig hur lycklig HON va! HEEELT fantastiskt! Jag lider verkligen med dom som alldrig fått känna den fantastiska kännsla som man får när allt mellan ryttare och häst bara stämmer, blir ett...ett perfekt samspel..helt OTROLIGT!!!

Efter att ha tagit hand om Ratima gick vi tillbaka till tävlingsområdet och kikade på de övrigla klasserna. Nu hade vi även fått underbart sällskap i form av Michaela :)
Inte ens regnet kunde förstöra denna dag! <3>

//Fotomuppen

lördag, augusti 28, 2010

Fota nått nytt..spännande!!


Eller ja..nytt å nytt, det beror iof på hur man ser det. Jag ska förlja med söta Jessica Plars när hon ska göra sista tävlingsdeler i fälttävlingen som är igång i Leksand denna helg. Idag klarade hon av banhoppningen och Dressyren..i morrn är det dags för terränghoppningen och JAg ska följa med som moraliskt stöd och fotograf. Å jag har (trots den hästtjej jag är..iaf varit..men fortfarande egentligen vill vara) aldrig fotat nån sorts hästtävling förr. Så det ska bli riktigt skoj!!
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
Idag har det jobbats å sen firat svärmor som fyller år idag.. Även ringt å grattat pernilla på jobbet som även hon fyllde år idag..så Grattis till er!!! :D
Nu blir det UFC på X-Box med boysen! :)
//Fotomuppen

onsdag, augusti 25, 2010

Nya souvenirer hos Superstars


Som jag nämnde i det förra inlägget så va jag iväg och fotade de nya souvenirerna från Superstars. Jag måste erkänna att de va riktigt snygga grejer de plockat fram nu. Denna gråa skönhet va det första jag la ögonen på när jag klev in i rummet. Så enkel, snyg och mjuuk! Det står högt på önskelistan vill jag lova.
Gick betydligt snabbare denna plåtning än den förra vi gjorde...kan kanske bero på att denna gång va det mer en komplitering å typ bara 6 prylar som kulle fotas. Det tackar jag för.
Den rödhåriga skönheten på bilden som ställde upp som modell heter Ulrica, en riktigt trevilg å gla tjej :) Kom ihåg å köp 50/50 lotter av henne i arenan under matcherna!!
*-*-*-*-*-*-*-*-*-
Snart är dte dags å bege sig till jobbet å efter det..bio!
//Fotomuppen

tisdag, augusti 24, 2010

Ett inlägg om barn, fiske och plåtning...

Vart sugen på att skriva ett tag nu men har inte tagit mig riktigt tid. Fortsätter min inriktning på babyboom som bilden tycks visa.

Den underbart vackra kvinnan på bilden är ingen annan än min underbara kusin Jenny som borde vilken dag som hellst nu ploppa ut de lilla undret som just nu bor i hennes gigantiska mage. vad hon än säger så kommer det bli en hockeytokig Leksing..det ska "tant jessica" se till ;)



*-*-*-*-*-*-*-*-*-



Har hunnit vara ute med bror å fiskat några gånger på senaste. har inte blivit nån 100-klubbare för min del, men min livs första Gös lyckades jag få upp..en liten en..men ändå. Bror därimot..han e fan omöjlig att ge sig ut mä..när en annan inte ens får ett hugg på en timma har han dragit upp mellan en 3-5 100-klubbare eller gösar på 2 kg..å jag överdriver inte...förstår inte hur karln bär sig åt. Längtar tills vintern då vi tänkt ge oss ut på lite härligt vinterfiske.

*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Snart bär det av till Leksand. Superstars hade fått in lite nya souvenirer som behövs plåtas innan de kan fixa den nya shoppingsidan kan läggas upp. har en kännsla av att jag kommer slippa plåta i typ 6-7 timmar i sträck denna gång..det va nämligen så länge vi höll på med de övriga souvenirerna...utan paus..då va man slut kan jag lova..men det blev då hyffsat bra iaf :)

//Fotomuppen