Kom hem från Klippan-kursen trött som en gris, får iväg å handla direkt. Kommer sedan hem igen och sätter mig helt utmattad i fotöljen och har precis pustat ut när telefonen ringer och i andra sitan lurenär det Emils röst som möter mig:

Emil: "Vad säger du om att åka till Mora?"
Jag: "Va fan ska jag till Mora å gö?"
Emil: "J20 spelar, å så fixa lite inför ett ev. kvalspel där, fundera lite så ringer jag sen."

Sagt å gjort, han ringde uppign och det var bara att slänga i sig en smörgås å hoppa in i börje å bege sig först till Leksand å hämta upp Ida och Emil å sen vidare till fiendeland.

Blev en bra och spännande match, och 0-0 efter två perioder. Det hade inte ens hunnit gå en minut i tredje innan Johan Skinnars kunde trycka in 1-0 till Leksand. Dock var Mora snabba med att svara, och efter en del grötande framför Leksands målvakt Kim Frandsen och det var kvitterat 1-1.

Nått som måste uppmärksammas är förjobbet till Leksands 2-1 mål. Åsling kommer fri mot moras målvakt och fintar ett högt backhandskott så målvakten slänger sig, men i stället för skott passar han snett bakom ryggen till Johan Grönberg som enkelt kan styra pucken in i en princip öppen målbur.
Med tre minuter kvar av tredje lyckas tyvärr mora ännu en gång kvittera, och sen dryga minuten in i förlägningen avgöra och vinna orättvist med 3-2.
När jag,Emil,Ida,Bertil,Pertan och Pertans polare från Älvdalen gick från läktaren var det nån nisse där som försökte hetsa, men vi bara ignorera och gick. stötte på Tomas Kempe och Mikael Lundström och tog sällskap med dessa två herrar ut ur den sk. arenan.
Sen var det hemgång, fixa bilder maila några till Emil och några till Kella så han fick lite matchbilder till hemsidan, på med en Asterix film å så sova.