fredag, november 09, 2007

Muppen goes Polis?


I förrgår kom en gamal bekant hit, hon är mamma till ett gamalt dagbarn till mamma och hon är Polis..lika så hennes man. Han e då den bästa polis världen har skådat, vore alla poliser som han ..ja som hon å för den delen, så skulle de se annorlunda ut och folk skulle ha lite mer förtroende för Poliserna.
Aja hur som hellst, och berättade en sak som gjorde att jag resten av dagen gick å va skitsugen på att bli polis..och ångra att jag inte gjort högskoleprovet.
Få se i framtiden då..kanske man får se muppen i blåkläderna en dag;)
*-*-*-*-*-*-*-*-
Farmor fick åka in i förrgår till sjukan med propp i hjärnan. Enligt min faster så va hon näst intill död när hon kom dit. Trots att hon är över 90 så va de en tung nyhet. Men man ska inte ta Strömsläktet för inte, de e ett segt släkte.
Idag e hon hemma igen lika pigg som innan proppen..En helt galet seg liten gumma de där! Men en mycket söt sådan;)
*-*-*-*-*-*-*-*-
Innebandylag blev tillslut spikat..och nu e vi t.o.m fullt lag! Sista medlemen blev klar igår..de e helt fantastiskt! haha ni kommer få se sånt ni inte trodde ni skulel få se;) haha komme rbli hysteriskt roligt!! Längtar som fan!!
*-*-*-*-*-*-*-*-*-
Gör in sista praktikdag på DD idag, ska snart bege mig till Falun med en hemmabakad Leksandstårta. Kommer upp bild på den senare, är skapligt nöjd med den, hoppas bara de smakar lika gott som den e snygg;)*ler*
Hoppas på att kanske få hoppa in som vikarie i fortsättningen, ska höra av mig till Arne Höök å se, de verkar vara en trevlig kis.
Spännande å se va man får ut på dena sista dag på redaktionen.
*-*-*-*-*-*-*-*-*-
Gåragskvällen va helt galen. Både jag, helen, Bojken, Ida och Emil va sådär övertrötta. Va å plåtade Sverige-Finland åt DD igår, och efter de skulle vi hem ill Bojken å käka lite gott.
När maten e färdiglagad(sent) och vi slår oss ner för att käka tar de inte lång tid förrens de brister ut. Allt började med lite mjölk som fick mig å helen å brista ut i skratt, och de gick inte å sluta skratta. De blev sådär ni vet att när man försöker sluta så ger man ifrån sig nått ljud å så börjar man skratta åt de i stället. De slutade med att alla vi fem satt i soffan och gapskratta så att tårarna sprutade. Förstå om någon skulle kommit in,eller stått utanför fönstret å hört och sett. Helt galet, mar lite smått träningsvärk i magen idag;) haha
//Fotomuppen

2 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

umgås den där emil bara med småtjejer?

4:34 em  
Anonymous Anonym sa...

Du får ligga i som satan om du vill bli polis nu i den unga åldern. Min kusin som är 85:a fick reda på måndags att han kommit in. Då har han sökt ett anatal gånger. Han har även gått en "förberenade för polishögskolan" och sedan arbetat som väktare innan han kom in. Annars lär man vara över 25 för att ha någon chans på en plats... Men vet du vad du vill så kommer du klara det, ge dig inte! =D

9:13 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida