söndag, april 27, 2008

Jens N till Kumla?


Dom säger så, både i tidningar, hockeysverige, Kumla hockeys hemsida med mera, om de kan hitta ett jobb till Jens d.v.s. Jag fattar dock inte vad han ska dit å göra när han har huset i Gräv? Det ryktades om att han skulle gå till Borlänge och avsluta sin karriär där, jag tror faktiskt mer på de. Jag hoppas på det å, hur coolt vore inte det?
*-*-*-*-*-*-*-*-
Jobbat helgen som jag skrev tidigare. Den längsta helgen på läääänge. Knappt nå folk inne alls under hela helgen.
Helg vilket innefattar stor mängd sålt godis. Kommer ni iåg när ni va små? Va lördagen va festlig då när det gäller godis. Enda dagen på hela veckan som man fick äta. Då fick man sin veckopeng på typ 25 kronor så fick man köpa vad man ville för det. Lyckan va gjorde när pappa hämta bilnycklarna och mamma plånboken och så va det dags att åka till affären. Det blev raka spåret till godishyllan där man gick flera varv runt. Spanade, räknade och tänkte NOGA efter vad man va sugen på den här lördagen, för man hade ju bara sina 25 kronor att handla för så man kunde inte köpa vad som hellst. Man gjorde sitt val väntade otåligt på att mamma och pappa och bror skulle vara klara så man kunde få gå och betala och åka hem för att njuta av sitt väldigt nogrannt utvalda lördagsgodis.
Nu däremot har man sitt bankomatkort så man kan när man vill gå in på vilkenmack elle affär som helst och bara spontanköpa nått godis när som hellst, vilken dag i veckan man känner fört. Det blir inte speciellt längre, utan aldeles för vardagligt och mer som ett behov. Man kanske borde införskaffa sig ett bankkonto till där man med hjälp av autogiro för över från ena kontot till detta nya godiskonto för över 30-40 kr varje fredag som man får köpa godis för.
Tål å tänkas på:)
//Fotomuppen

1 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Träffsäkra ord om Barndomens lördagsgodis.

Förövrigt så spelas Stiko Pers skiva flitigt!
- Afrikas vackraste sten är nog favoriten.

10:51 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida