tisdag, januari 30, 2007

Familjen LTC

Hänt mkt denna helg,hockeyhelg som de va. Jag å Helen hade hyrt rum på folkhögskolan under helgen så man verkligen kunde släppa loss och festa utan att tänka på tid å skjuts.
Fredagen:

Förfest stod på Schemat. Mkt trelvlig förfest, mycket glada fol som verkade ha trevligt. Trubbaduren ger jag inte mkt för dock, men vi e Leksingar å kan ha ku ändå..eller..hur e de ramsan gå "Vi kan supa utan att ha roligt!".ja så va de ja;)

Nej skämt å sido, va en lyckad förfest trots att Jansson å Flamman började aciosera maten till att bli nått helt annat..hehe.

Matchen då..Huddinge stod som motstånd. Och min Ollas-flagga fick göra entre!


Bilden till vänster säger nog de mesta vilka som vann matchen.
Segerfirande i sportbaren, där tåget började gå, men jag måste säga, jag å Helen lyckades MYCKET bättre under JVM;)


De festades på friskt under kvällen.
När de började dö ut i sportbaren drogsde vidare till 14B där de satt en DRÖS med folk å festa för fullt.

Som sagt,fredagen började bra..men sludade mindre bra. Mitt uppe i allt glädje-festande får jag ett telefonsamtal när jag sitter på golvet på14B. Behöver inte gå in påt så mkt, men kan säga såhär: JÄVLIGT modigt av 3 bilar Rättviks-Moringar att slå ner2 18 åriga killar. Jag kan säga att jag har aldrig spungt så snabbt så långt nån gång efter de samtalet jag fick. å jag kan även säga såhär, efter den insidenten har ja NOLL respekt för poliser, att de sköter sitt arbete. Hur kan de sköta sitt arbete när jag å Helen får rycka in å stoppa en stark 2metare för att inte hamna i slagsmål,medans polisen bara ser på, för att sedan skälla ut mig å Helen.
Den kvällen visade vi dock att Familjen LTC alltid ställer upp för varandra, och muckar man med en, så muckar man med alla.

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Lördag å dags för Innebandyn, med bara max 4timmars sömn i mig. Men fy FAN va skoj vi hade! The Muppet Show med mig som Kapten och Helen som assisterande röjde vägen vill jag lova. Övrika medlemmar i laget var Jonas, Mark,Luvan och Åberg. Snyggast tröjor hade vi å;) å inte minst snyggt kläddast coach! Stoltz du va GRYMM!
I b-kvartsfinalen va jag å Helen helt Galna! både på plan å på sidan av Plan. Men lagets stjärna måste jag säga va Åberg! haha vilken kille!Lilla Åberg gick fram som en ångvält å fick klacken på läktaren att skrika "Åberg är vår Idol!" och "15 kilo ondska!!" va mer kan man säga? han e min idol!;) Peka finger åt dommarn kunde han å göra;)


PÅ kvällen blev de Taco-buffé och festande När kl va 20.00 börja man bli rätt kalas, och trodde kl va runt 00.00. Men de va skoj som fan!kom i säng runt 6 på morgonen.


-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Söndan va de Förfest igen,ich ed sammanlagt 8 timmars sömn under hela helgen drog man upp till arenan bakis å seg å med jordens träningsvärk för att se Leksand möta Södertelje.

Emil fick agera DJ under förfesten,klarade de väldigt bra, men jag fick smått panik ett tag. SItter i godan ro,nyss käkat å snackar med lite folk. Så dras en låt igång å jag känner igen introt, inser vilken låt de e. MIN inspelning av Ovan där, därde e JAG som sjunger! Jag sitter längst ifrån baren,vänder mig om å ser Emil,Flamman å mark stå vid baren å stooor LE åt mig. Jag bara pekar finger åt dom, hahamen folk sjöng med iaf. Å Emil berätta efteråt att, tror de va DJ Bengt, hade kommit fram till han å sagt:
"Du vem va de som sjöng den där versionen av Ovan där!? Den versionen va ju grymmt bra!!"
Emil hade bara sagt att de va en tjej i gänget.
"Ja du MÅSTE skicka den till mig , för den va riktigt bra!"

skapligt stolt att få höra sånt:)


vi förlorade tyvärr matchen efter förlägning, men klacken va GRYMM! som Emil sa, de finns ingen sån klack i hela Sverige. Å laget kämpade som djur! Vi tog förlängningsförlusten med ett leende.

Årets hockeybild enligt mig å Emil;)

*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Har fått höra att mitt förra inlägg har rört många. Många som känner igen sig. Har fått mycket berömm för de inlägget. Blev omkramad i Fredags i Sportbaren.Betydde mycket vill jag lova. Skönt att höra att folk tar åt sig de man skriver och att de som hjälper mig, även kan hjälpa andra. Att man sitter flera i en liknande situation!Jag blev riktigt stolt. TACK!

//Fotomuppen

tisdag, januari 23, 2007

grattis....


Grattis Morfar! Idag skulle du blivit 75 år.

Är snart 8 år sen du lämnade jordelivet, men det känns som om de va igår. Går inte en dag utan att jag tänker på dig, den snälla underbara gammla gubben som inte gjorde en fluga förnär. Du som ingen kunde tycka illa om,du som alltid fanns där och delade gladeligen med dig av alla dina kunskaper och hade alltid tid för oss.

Fanns inget bättre än att få komma till Dala-Järna, svänga in på gården och se dig där med ditt underbara leende och välkommnar oss med dina varma öppna armar iklädd din blåa overall och dina svarta slitna träskor. Med dig kännde man sig så oerhört trygg, fanns ingen tryggare famn man kunde hamna i än din.

Saknar dig så oerhört mycket. Hur du alltid kallade mig snuffi när du bäddade ner mig för natten, din pipa som du satt och smuttade förnöjt på, som du alltid hade med dig i bröstfickan på din blåa arbetsoverall. Man såg att du verkligen njöt av livet.

Din kärlek till havet...sjön..skogen..naturen i sin enkelhet. Du tyckte livet va som bäst när du va ute på Vargön i Pite, när du va "hemma", och fick vara där med din familj..med oss. Man såg hur ögonen verkligen lös på dig när du fick dela med dig av allt du kunde. De sena kvällarna när vi va ute och la nät, dom tidiga morgnarna när de va dags att plocka upp näten. Man visste verkligen hur stolt du va över oss, och jag vet att du visste hur stolta vi var och ÄR över dig, hur mycket vi älskar dig och verkligen saknar dig.

Den dag du dog, när vi fick de hemska telefonsamtalet från lasarettet i Mora, den dagen försvann en stor del av mitt hjärta, min själ. Men jag kunde inte gråta, jag grät inte när jag svarade i telefonen och fick höra den hemska nyheten, jag grät inte i bilen upp till Mora, jag grät inte när vi kom in på lasarettet och kramade om släkten som stod och grät. Jag trodde de va nått fel på mig, kännde mig som världens hemskade människa. Alla runt om kring mig grät, men inte jag.
Kom in i rummet där du låg, du såg så fridfull ut, som m du bara sov. Gick fram till din säng, klappa din kind och kysste din panna och tog din hand, då kom tårarna.

De enda som kunde ge mig lite tröst, de va att jag visste att du inte led, och att de sista stället du va på innan du hamnade på lasarettet va på ditt paradis, på Vargön. Du var och är min Idol..min hjälte. Jag förstår fortfarande inte hur du orkade köra hela vägen från Pite till Mora, men du va sån, envis och stark, ingenting va omöjligt för dig.

Jag älskar dig så oerhört mycket Helge Isaksson, världens bästa morfar. Du kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta. Den platsen kan ingen ta.

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Just nu när jag sitter å skriver och tänker på alla fina minnen jag har med dig, får jag kämpa för att inte tårarna ska komma,men de är lönlöst, kan inte hålla tillbaka dom. Önskar du va här nu, önskar att jag kunde visa vad jag gjort med mitt liv, önskar jag kunde få va i din famn och säga till dig hur mycket jag älskar dig. Önskar du kunde vara här nu och säga hur stolt du är över att ha mig som ditt barnbarn, önskar att du kunde vara här när jag mår dåligt och säga att allt kommer bli bra. Torka mina tårar, pussa mig på kinden, ta med mig ut och fiska, lära mig lägga nät, de hann du aldrig göra.

De va ju DU som höll ihop familjen helt och hållet. Man han knappt svälja den sorg vi hade över din död, innan din hemske bror som vi en gång tyckt så mycket om, bevisade att släkten inte alltid är att lita på. Han lurade oss på mitt paradis. Han lurade mig på den enda plats jag verkligen kunde slappna av och mådde som bäst på. Han tog Vargön ifrån mig..ifrån Oss. Så mycket hat jag känner jämte mot honom....han är inte ens värd att tänka ens den gnutta tanke på...men de är svårt att låta bli. Att kunna känna så mycket hat över en människa, en släkting, det känns skrämmande. känns hemskt att säga de, men jag skulle inte fälla en tår om han skulle försvinna, skulle nog bara skratta. Skulle inte tveka att spotta på hans grav, de enda som skulle stoppa mig är tanken på att jag säker mig till hans nivå. Han är inte släkt längre, vet inte vad jag skulle göra om jag skulle råka stöta på honom någon gång. Blir förbannad över att bara tänka på honom, men jag VÄGRAR låta han knäcka mig. Ibland får jag god lust att bara åka upp till Pite, knacka på hans dörr å se han iögonen och visa vad de blivit av mig, av oss, att han inte lyckats knäcka oss. Se hans elendä.

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Grattis Morfar..åter igen. Minns dig som den store underbare människa du va. Och jag vet att du alltid finns här hos mig, på ett eller annat sätt. Att du ser ner på mig, på oss, och är stolt över oss..

måndag, januari 22, 2007

Änglar visst finns dom:)

Å här är dom!!

Mina små (eller ja..om man nu kan kalla de två för små..haha) Änglar. Som jag nämde i förra inlägget så gick Börje lite sönder i Lördags och har därav varit strandsatt i leksand. Idag hjälpte Flamman och Emil mig att få hem han till Gagnef. Flamman körde, jag satt bredvid å visavägen till min morbror(som ska laga honom) och Emil körde paketbil efter så de kunde ta sig hem till Leksand sen igen.

När Börje väl står tryggt hemma hos min morbror åker vi hem till mig å käkar lite mat som min underbara mor kokat ihop. Sen blev de ett parti BUZZ innan grabbarna for iväg till Leksand igen!

Åååter igen! TACK! vilka underbara människor jag har runt omkring mig! hur skulle jag klara mig utan er?Ni betyder,troligen mer än va ni tror!

//Fotomuppen


söndag, januari 21, 2007

Ford E-Skrot!


Ford E-Skrot som min körskolelärare Patrik så vackert uttryckte sig när han såg va jag skaffade mig för bil. Idag fick jag svaret på varför.

Kortfattat: Börje mår lite dåligt just nu och är Strandsatt i Leksand(inte de sämsta av ställen att va strandsatt på..men ändå)
Åkte till Leksand å kollade Leksands J20 spela mot Björklöven idag, och i periodpauserna satt man inne på Sport Bar och kolla in på matchen som pågick i LRF, Leksands AP1 spela.

När man kommer tillbaka till läktaren inför tredje period ser jag att vi fått finbesök, av Anton! Såg senare att Emil smsat mig när jag satt i Sport baren, och skrev att Anton hade frågat efter mig. Sååå söt liten mas han är. Kom å hoppa upp i mitt knä en stund oxå.

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Sen va de tänkt hemfärd med Börje eftersom vårat vackra innebandylag skulle träna. Mark och Jonas skulle komma till Emil där Börje stod parkerad för att guida Sågmyra masarna till den lilla gympasalen i Gagnef.

Men de gick ju..ehm..bra. När vi skulle åka så kom Flamman,Patrik å Emil gående från arenan, och Flamman börja direkt dampa sig å ställa sig framför å greja. Sen när jag va påväg ut från parkeringen så ser jag Flamman komma springande mot Börje bakifrån, så jag tänkte jag skulle driva lite med han å tvärbromsa så han sprang rakt in i bilen. De gick ju bättre sagt än gjort. Trycker ner broms å koppling å hör de klicka till å bromsplattan åker rakt ner i botten,*SMACK*. Jag drar i handbromsen(som tur va så kröp jag fram så hastigheten va långt ifrån hög). Sedan öppnar jag dörren å skriker ut en låååång å hög svordomsmening. Emil kommer fram å frågar va de är.

-Bromshelvetet gick sönder. FITTA!
- Vadå? Handbromsen?
-NEEEEEJ! Fotbromsen! HELVETE!!
-Ja då kör du inte en METER! Backa tillbaka och parkera.

Sagt å gjort, jag helt småhysteriks å förbannad bakom ratten lägger i backen å backar bak försiktigt med tanke på att jag inte har nån broms, så börjar Emil å Flamman kolla under huven medans jag ringer Mark å talar om varför jag aldrig kommer nångång, så han kommer tillbaka.

Vi kom fram till att de va nån slang som gått sönder till bromsen för när jag pumpa på bromspedalen så pös de.

Mark säger till mig att vrida ratten åt vänster så mycket jag kan så han kommer åt att se bakom. Så jag gör så, han hukar sig för att kolla å ber mig pumpa. Jag hinner pumpa max två ggr innan man hör han skrika ut "SLUTA PUMPA!" å alla runt om brister ut i skratt. Mark reser sig upp aldeles oljig å utbrister:

- "japp slangen HAR gått sönder. Oljan kom ut som en jävla högtrycktstvätt!"

De roligaste va nog innan Mark hunnit dit å jag sitter i bilen med dörren öppen å svär, när Emil kommer fram å nästan skriker ut mig att:

-LUGNA NER DIG! Bli inte så arg utan ta de lugnt så försöker vi fixa de här!

De sluta med att jag fick åka med Mark å Jonas till Gagnef å Börje blev kvar i Leksand. TUR att man har en bilkunnig morbror som bor nääära mig, men..haha han tyckte inte de va lika tur;)

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Innebandyträningen då.. FY FAAAAN va skoj de va! Vilket lag vi har! ujujuj! folk komme råka på däng alltså!

Vi fick besök av 1/3 från IBK Skrumplever som hoppade in å spelade lite oxå. Haha..säger bara de;)

Nu är jag Blå..ehm..Prickig?..på både ben,lår å mage..de fick in några fullträffar med bollen under tiden vi träna..men man måste ju skydda målburen;)

Just nu sitter jag å Helen med världens träningsvärk i röven, men de e sånt som man tar hårda som vi är;)

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

På tal om jag å Helen. Vi hade skräckfilmskväll hemma hos mig i kväll.Drog iväg med Mondeon till OK/Q8 i Djurås å hyre två filmer, A tale of two sisters(asiatisk skräckfilm) och Hostel.

Hade hört att Hostel va en riiiiktig rysare så vi tog den sist.

A tale of two sisters...ja..va kan man säga..jag å Helen e fortfarande totalt jätteförvirrade över den filmen. Totalt värdelös, man satt mer å skratta än va rädd..eller ja..man skratta för man inte fatta nånting..å som sagt..fattar fortfarande inte mkt av den.

Hostel.. BRA FILM! kanske inte såååååå psykist läskig som man hade kunnat hoppas..men..den satte ändå spår..både jag å Helen höll på att få upp dom ostkrokar vi fått i oss under filmen. Har fortfarande lätta rysningar i kroppen. Sevärd film!

Satt å klämde på en portionssnus i mitten av filmen, men.,.jag satt seriöst på att fundera tt inte lägga in den, för..usch..haha man mådde ju inte direkt bra.

Ska man göra en skräckfilm som JAG ska bli EXTREMT illamående av..så ska man zooma in fötter..å..ja..de hade de tydligen uppfattat i båda filmerna..men värst va de i Hostel..å shit..jag fick GRYMMA kväljningar. Helen bara satt å skratta åt mig!

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Hade hoppats på lite trevligt Herrbesök under filmkvällen å, men de behagade tydligen inte att dyka upp eftersom de satt nån annan stans och införskaffade sig mat i stället...vilka jävlar..;)

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Härmed är loggan för vårat underbart vackra å bra innebandylag KLAR! Men loggan bibehålls hemlig för ALLA tills på fredag för lagkamraterna, och tills på lördag för allmänheten!

i morrn blir de tröjtryckning för glatta livet!

//Fotomuppen

lördag, januari 20, 2007

Sala-drottningen

jahaja, då va de ett tag sen man tjola lite i den här då.



Va till Avesta förra helgen och målade tvåpinnsflaggor och söp. Bl.a målade jag å Helen MIN Ollasflagga som jag designat fram. mycket stolt över den måste jag säga.



Öl-drickningen började redan under självaste falggmålningen, för att sedan övergå till ett bra supande uppe i Legos lägenhet.
Efter en högljud men trevlig förfest beger vi oss till Trappen, köper en öl å sätter oss. Som vanligt när vi börjar bli lite fulla så brukar de av nån väldigt konstig anledning alltid lyckas slinka ut ett antal leksandsramsor ur våra munnar, och så väl denna gång å. Tillslut kommer vakten fram å säger:
"Ok, ni har två altenativ, Dämpa er eller gå härifrån!"
Vi tyckte just då att..vi dämpar oss. Men sen ångrade vi oss.

En kvart efter att vakten kommit, fick han rycka in igen..den här gången blev vi utslängda och avslutade dagens turné med "ARGENTINA!!". lr ja..vi stod ju utanför å skrek sen å;)

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Dagen efter va de inte allt för segt för min del, men för andra såg de värre ut haha. Jag å Helen drog ner å fortsatte med Ollas-flaggan så vi skulle hinna bli klar med den.

Vi va kvar hos Lego å kollade på hockeyn sen skulle jag å Helen dra oss mot Gagnef med min lilla Börje. Men den hemåkningen blev inte så smärtfri som man hade kunnat tro.
Gösta 2 slog till igen. Lyckades åka ut på fel avfart ut från Avesta, så jag åkte åt fel håll. Men..men..jag upptäckte inte de förrens jag ser en stor skylt där de står "VÄLKOMMEN TILL SALA" på. Jag hade börjat ana oråd att vi inte kommit till Hedemora än, å att ägen känndes smalare än den bruka. så när man år se den skylten utbrister jag till Helen:
"HELVETE! Helen..vi måste vnda..vi är i SALA!"
haha Helen höll på att garva ihjäl sig...så i Sala vände vi tillbaka..eftr att ha åkt 4 mil åt fel håll..
nytt smeknamn:Sala-drottningen

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Första (och enda) träningen för vårat innebandylag. Vi jobabr på stenhårt å kommer krossa allt motstånd.
Men efter att vi fått veta att en viss ordförande förstört vårat spelupplägg så måste vi snacka ihop va vi ska göra åt saken. Herr ordförande har alltså införskaffat Alkoholförbud under innebandyturneringen...dåligt!

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Nu blir de dra till Leksand å se Leksands J20 möta Björklöven, skaplig statistik från första mötet;)

//Fotomuppen

onsdag, januari 10, 2007

Oh Caaanaadaa!!



FY faaaaaaaaan vilka två veckor de vart under JVM!

Två veckor att minnas...veckor som..ja..kommer betyda så oerhört mycket! Ut å festat med ett gäng Kanadensare! fy satan vilket underbart folk de e...saknar dom som FAN! Framförallt Luke, Jessie, Jim och Brent.

Jag, Luke, Jim å Helen...vilket team:)

å HUR söta e inte dom då?? hahaha
Dessa två vekor va ett riiiiktigt lyft för superstars bl.a, men inte minnst för Flamman, han e typ känndis i Kanada nu. Trummat i Kanadensisk radio, vart mä i Kanadensisk TV OCH interljuvad av Kanadensisk tidning. cooolt som fan!

folk trodde jag va från Kanada under finalen..haha va skoj de va när dom kom fram å snacka Engelska med mig..så plötsligt kläcker dom ur sig nått på svengelska å jag svarar på svenska:
-Jaha är du å svensk?
haha va chockade folk såg ut!



Skapigt bra byte!:) jag äääääälskar min Canadatröja..å Jim va skapligt stolt över sin nyinskaffade Leksandströja å vill jag lova:)


SKAPLIG line..eller va säger ni??

Paaarty som sagt;)

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Annars så har denna dag vart en riktig skitdag..ingen spec anledning egentligen..bara de att ingenting gått som jag velat å jag har vart på asdåligt humör. Höll påatt slå sönder hela mitt rum, dängde knytnäven i garderobsdörren så den svullna upp ganska direkt..meeen men..de tål man hård som man e. Sen höll jag även på att drämma samma knytnäve in i glaset på dörren in till vårat vardagsrum.
å när man e på dåligt humör å sammtidigt ska försöka få ihop en hylla, ett datorbord och en kontorsstol( åsånt brukar jag vara bra på..bukar inte ens följa beskrivningar..lyckas tom när jag e full å e på efterfest...) så blir man inte på bättre humör när man försöer följa en jävla beskrivning..men..ihop e dom å en snus åkte in så humöret börjar klättra igen. Resultatet ses här nedanför iaf:)



-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Jobbar med att få ihop ett lag till innebandyn..vart strul ett tag..bruta kontrakt mm, mm. Men vi har fått en förstärkning och arbetar just nu för fullt med att diskutera med två agenter(spelarna e just nu hemliga), å hoppas på de bästa!

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-


Nej nu blir de sova å i morrn MATCH! fy faan va jag saknat sargen asså!

haha på tal om match föresten..resan till Nyköping i lördags höll ju på att spåra ut innan vi ens lämnat Djurås..haha shit va skoj vi hade..dit iaf...



//Fotomuppen

fredag, januari 05, 2007

Konstigt de där


De e allt bra konstigt de där...va en låt kan göra med en. Börja lyssna på Bryan Adams å plötsligt så blir man superdeppad.

Tankarna börjar snurra, både den ena å den andra. Tankar man inte vågat släppa fram med tanke på andra..mm mm.
Men på ett vis e de skönt oxå..man behöver rensa ibland..men..ibland kan man kanske börja tänka för mkt..eller..jag vet inte...

Med dessa tankar snurrande i hjärnan å humöret långt i från topp ska jag nu försöka sova..eller släppa fram tankarna mer, å kanske komma fram till nått å, vem vet. å förhoppningsvis vara fit for fight till hockeyn i morrn!

//Fotomuppen

And Baby you're all that I want When you're lyin' here in my arms I'm findin' it hard to believe We're in heaven And love is all that I need And I found it there in your heart It isn't too hard to see We're in heaven

Oh - once in your life you find someone Who will turn your world around Bring you up when you're feelin' down Now, nothin' could change what you mean to me There's lots that I could say Just hold me now Cause our love will light the way -(Bra låt!!)

onsdag, januari 03, 2007

Sverige-Tjeckien JVM-kvartsfinal


Sverige mötte Tjeckien i kvartsfinalen i Ejendals idag..å vilken match de blev..men de va inte själva matchen som va dagens stora grej..Fast Sverige vann med 5-1.
Den Stora grejen va ..ja de va väl igentligen två..en liten stor grej å en STOOR stor grej.
Tar den lilla stora grejen först...räcker med en bild..

Detta skedde i direktsändning!!:D thihi.. "HELA SVERIGE SKA FÅ SE TREVLIGA LTC!!"

SEN efter match..hände detta!


NEJ! ni har inte fått fel på synen...det ÄR faktis Flamman, Emil å Mark (och jag då men jag syns inte..står bakom kameran..som vanligt*ler*) inne i de svenska JVM-landslagets omklädningsrum å firar segern med laget!
VILKEN grej..jag trivdes vill jag lova!:D haha
Detta komemr jag leva på länge...skulle inteva helt fel å besöka de omklädningsrummet när Leksand är där heller..fira uppgången med laget kanske?? haha..in my dreams:P

nu blir de natt natt..om jag kan somna! pigg som fan än!

//Fotomuppen

Vägen svängde inte...men de gjorde muppen

Har inte haft tid å rikigt uppdatera här..men de börjar väl bli dags igen.. jag börjar från...

Nyårsafton:


Ja fy fan rätt najs dag vill jag lova.

Började "förfesta" redan kl 17 med hockey..Sverige-USA. Lovade att skjutsa brorsan så han fick ta sig en öl, å så hänge faktist mamma,mormor å pappa med också.
Sen bar de direkt iväg från hockeyn. Först släppa av alla förutom bror i Gagnef, åka vidare till blng för att hämta upp dricka hos bror å byta om där.

Nästa stop-Ludvika!

När jag kört en bit inser jag att jag har lyckats med att glömma vägbeskrivningen hemma hos Daniel..De enda jag kommer ihåg från beskrivningen va att jag skulle svänga höger direkt när jag kommit in i Ludvika. Så när jag gjort de ringer jag Surre så får hon guida mig.

Fick en jättebra beskrivning, förutom den lilla ynka detaljen om att jag skulle kolla efter tända maschaller...som tydligen hade slocknat..så jag bara körde förbi huset å fortsatte en liten bit till.

Så ringer jag till Surre igen för jag hade börjat inse att jag inte va heeelt på rätt väg, så säger Helen att jag ska börja åka mot stora vägen igen..å då måste jag ju vända. Så jag slår på högtalaren på mobilen å lägger den vid instrumentbrädan framför ratten så jag kan köra å snacka samtidigt.
Kollar vänster och "ser" en liten grusplan med "svag" sluttning(de va faktist de jag tyckte jag såg), så jag snackar med Helen i fonen samtidigt som jag ska köra runt på den grusplanen...bara de att helt plötsligt såsitter jag å bilen fast...sluttandes neråt..de va ju för fan inte alls en grusplan utan typ en dike/sluttning med gräs..så jag satt ju fast...med farsans kombi dessutom. försöker backa upp med de blir bara hjulspår i den rätt nysådda gräsmattan. Helen har inte uppfattat all amina vrål om att jag sitter fast utan försöker fortfarande beskriva vart jag ska göra..tillslut utbrister jag:
Jag: "Men HELEN! LYSSNA! Jag sitter FAST!!"
Helen: "Va? Sitter du fast?"
Jag: "JA!"
Helen: "Patrik! Patrik! Jessica sitter fast vi MÅSTE hjälpa henne!!...men jag vet inte vart hon e nånstans.."

Kommer på att jag kan ju köra fram..då stod jag vågrätt med bilen iaf...sen klev jag ut å kolla om de fanns NÅN möjlighet för mig att ta mig upp av egen maskin eller om jag skulle få lov att gå å knacka på hos gräsmattsägarna å be om hjälp..men ser att jag kan backa runt å upp..så de gör jag å skriker till helen i telefonen (som btw fortfarande står å skriker till Patrik att dom två måste hjälpa mig komma loss..fast dom inte vet vart jag e nånstans)...men iaf så skriker jag
"JAG E LÖÖÖÖÖÖÖÖS!"

Å man hör ett jubel i bakgrunden från alla festande ungdommmar som höll till i huset just då.
Hitta fram tillslut å fy satan vilken najs fest de blev!:D




Glada fyllegänget i Ludvika!



Dagen efter blev de en liten promenix för mig,Helen,Patrik å Peter för att kolla upp spåren från dagen innan.
Här nedan får även NI se resultatet av en (vad Flamman än säger så VA jag nykter när jag körde..skulle ALDRIG köra annars!..hah amen jag förstår varför Flamman började fundera när han fick höra..haha) Fotomupp i en Ford Mondeo Kombi kan åstakomma ute på byvägarna.

Runt om va de bara skiiitfina hus..å detta va en näst intill nylaggd gräsmatta..hehe blir ny snart igen;)

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Helen hängde på till Leksand där vi bjöd två bakis grabbar på Gagnefs special (världens bästa bakismat från Gagnefs pizzeria)
Sen spelade jag,Helen,Flamman å Emil Buzz sportfrågor hemma hos Emil, kolla lite film..å lite mer film...sen blev de hemresa för mig å Helen.

//Fotomuppen