måndag, november 27, 2006

mycket på G...å så min Börje:)


Tomtens verkstad??..;)


Har haft så sjuukt mycket på G nu de senaste dagarna så jag har knappt hunnit andas. De har varit både skola,revy,bilder(bl.a både revy och hockeybilder) mm.mm.


I söndags gjorde vi sista föreställningen för revyn iaf. Blev riktigt lyckat med lite extra överaskande inslag(som de brukar vara på sista föreställningen)..haha skratta så jag grät..ujujuj.


nu känns de sådär konstigt. vad ska man göra nu?..haha de blir nog inga problem för min del eftersom jag har så sjukt mkt att göra ändå..men de känns ändå konstigt att revyn e över för iår. Bra betalt fick jag å:) Pappa blev chockad när han såg de, för så mycket som jag fick va långt ifrån så mycket den orginale ljusteknikern fick..så de tycks då ha vart nöjda med mig iaf:)


*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-


i torsdags hitta jag honom...Börje..slog till direkt..nu är de vi:)...fast..han hade kunnat komma i en annan färg..men fräsch å fin e han..å inge fel på lacken så..mer än färgen..;)


Ja..om ni nu inte fattar de så har jag köpt bil! En Ford Escort -92a..eller som min körskolerlärare sa "jaha..du har köpt en såndär Ford E-Skrot?" å så ett leende..haha kan stämma..men han e MIN!;)


Folk frågar mig.."Varför heter han just Börje"


Finns två svar på den frågan...1. Fick inspiration från Revyn efter karaktären Börje..haha han e rolig som fan! ..2. För att de e bilen som "je Börje mä"..om ni förstår;)*ler*


*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-


Jorå..vi har hunnit med en hel del redan. I Lördags va de racerfart Leksandsvägen från Dala-Järna till Leksand eftersom jag lovat att vara chauför vid eventuell utgång. Jag va nog ut JUF-Lokalen före publiken;)

Blev skjutsning nära på en gång. Först en vända te Orsanbaden för att hämta upp Kolsva å hans polare..släppa av hans vid 14B, sen dra direkt te Moskogen för att hämta Helen,Surre,Lego å Peter..


Tillbaka med de gänget mot 14B...där blev man kvar en liten stund innan man skulle skjutsa ner bl.a "Elof", Andersén och Ritola till Lucky.


Drog ännu en gång tillbaka till 14B. Där blev vi ett tag till..för att sedan åka ner till Lucky igen..

Stannade där ett tag..sen blev de hemskjutsning till 14B igen..blev två vänder.


Ok om man säger såhär...nu förstår jag varför folk inte gärna velat vara fylle chaufförer.


Efter några glas så börjar folk få för sig att de ska bestämma hur å vart en ska köra..en HEL del små olagligheter..å ha mycket åsikter om de..





G-I-S-S-A vem som blev RIKTIGT förbannat å irriterad i slutändan..jo..JAG!

När JAG är chaufför så är de JAG som kör! Punkt och slut! Stop-plikten fick bägaren att rinna över..e sååå förbannad glad att jag träffade på Gustav å David utamför Lucky å lovade dom skjuts hem till gagnef..så blev jag lugn å på bättre humör efter att ha plockat upp dom utanför Lucky å började bege oss hemåt mot Gagnef:)


*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-



tröjsignering..Granath va inte särskilt hygglig mot Hedlund inte;)

*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-


Hämtade ut mitt riktiga körkort idag!..jippi..känns gött å kunna skippa papperslappen nu:)


å en sväng förbi R-vik har man hunnit mä..å så börjat måla på de 10 tavlor som ska vara klara tills på onsdag


Antal jag har kvar: 9 ..hehe hårt jobb i morrn!


*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-


nu blir de å fortsätta redigera bilder till "Chefen";)

Cool?;)...haha men jävligt shysst!

//Fotomuppen

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida