måndag, juni 11, 2007

Tears in Heaven

Would you know my name if I saw you in heaven?
Would it be the same if I saw you in heaven?
I must be strong and carry on
'Cause I know I don't belong here in heaven
Would you hold my hand if I saw you in heaven?
Would you help me stand if I saw you in heaven?
I'll find my way through night and day
'Cause I know I just can't stay here in heaven
Time can bring you down, time can bend your knees
Time can break your heart, have you begging please
Begging please
Beyond the door there's peace I'm sure
And I know there'll be no more tears in heaven
Would you know my name if I saw you in heaven?
Would it be the same if I saw you in heaven?
I must be strong and carry on
'Cause I know I don't belong here in heaven
'Cause I know I don't belong, here in heaven
Inget öga är torrt efter den låten spelas, mina ögon är iaf inte torra. Hör jag den eller Blott en dag så går direkt mina tankar till min älskade morfar och den otroligt stora saknaden av honom. Det är snart 8 år sedan han gick bort, men de känns som om de va igår mamma ringde från Mora lasarett och berättade att han dött.
Han låg där i sängen på lasarettet i flera dagar utan att man kunde få nån kontakt med honom. Mamma och moster satt å vakade över honom. En dag, Fredagen den 13e Augusti slog han upp ögonen satte sig i sängen, kollade på mamma, sen somnade han in..för gott.
Mamma berättade att de känndes precis som om att han ville säga hej då när han helt plötsliht satte sig upp i sängen, och de är nog mycket möjligt.
Morfar va nog universums snällaste och mest underbara människa som inte gjorde en fluga förnär. Hans kärlek till de naturen hade att bjuda på gjorde att ingen kunde tycka nått ont om honom. Han satte alltid familjen främst och såg till att vi mådde bra och va lyckliga.
Det är som jag sa till Mormor, fast han är död, så är han ändå inte borta. Han finns kvar i våra minnen, i våra hjärtan..och han är allid med oss och skyddar oss. När man e glad, när man e ledsen är har där och tröstar en, fast han inte är med en kroppsligen, så är han allid med en i själ å hjärta.
älskar och saknar dig morfar! Du är och kommer alltid att vara Världens bästa morfar! och jag kommer alltid vara din Snuffi!
//Fotomuppen

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida