tisdag, november 20, 2007

I'm a bitch..

..som Alanis Morisette så fint sjunger. Den sången kom att blir helgens kampsång.

*-*-*-*-*-*-*-*-


Har varit en fruktansvärt fantastisk helg, som började lugn och slutade rätt lungt, men tiden emellan va allt annat än lugn.


Fredag: Började fredagen med att jobba lite på ICA. För att slippa stressa allt för mycket så tyckte Per att det var okej att jag slutade redan vid fyra, men den som trodde att jag skull få slippa stressa för det den trodde fel. Fick först lov att åka hem och hämta lite grejer jag hade glömt, sen till Leksand och förbi Bojken för att lämna lite saker där, sedan dra ut till Orsanbaden och stugan för att lämna lite grejer där. På väg dit får jag sms av Daniel från Uppsala att han snart var framme i Leksand (jag skulle hämta upp honom på station), så de va bara att kuta in i stugan, lämna väskan, säga hej till folket å sen in i Börje igen och iväg till tågstationen.

Väl tillbaka till stugorna igen kunde man äntligen andas ut lite och sätta sig i soffan med gänget å lyssna på musik å ladda inför match.
Bra röj från klacken, bra match och nytt rekord av Ed Belfour. Längsta hålda nollan i Leksands historia! När matchen va slut hade han hållt nollan i 238 minuter och femtio sekunder. BRA SKIT!

Sen va de matdags, många hungriga själar som skulle mättas. Eftersom jag va den enda som än så länge va nykter så blev de jag som fick köra. Sagt och gjort, vi trängde in oss 8 stycken i min lilla Ford Escort (tvådörrars) och drog ner på Amore för att köpa med oss Pizza till orsanbaden.

De va meningen att jag Per och Gösta skulle da tillbaka in till Leksand sen för att gå på Baren, men blev kvar att festa på kampingen, de va ju ingen diiekt brist på alkohol. Blev en VÄLDIGT trevlig kväll där vi bland annat firade Belfours rekord med att skjuta en Rysk Nödraket som hade tillverkats år 1988 och kunde skutas 300 meter upp i luften. BRA SKIT! Bjuder på lite bilder från kvällen.


Uppsala-Danne gör en Innebandy pose framför kameran



Pertan vill likna gubben i LTC - loggan


Blev lite bandyspel med både klubbor och sopkvastar


Eeh ja..allt kan hända när LTC festar


*-*-*-*-*-*-


Lördag: Blev inte mycket till sömn innan e va dags att kliva upp ur sängen och börja knata in mot Bojken. Dags för Innebandy!!! Precis när jag skulle till att börja knata fick jag ett sms från "El Capitan!"

" Halo mina bitchar!
Nu är dagen framme. Hoppas ni är vakna. Drick mycket vatten och kliv in i rollen. Today ska lagen ångra att de ställde upp. Kram syns snart desto tidigare desto bättre. Ps. Ät frukost för fan."

Bra peppning för en promenad från Orsanbaden bakis och hungrig!

Innebandyn blev en Succe! Vi vann mot LTC (t)yngre och va LÄTT snyggast och hade LÄTT roligast!Jäklar va vi kämpade på, har inte haft såhär roligt på länge! BRA jobbat brudar och Axel. Axel som blev intervjuad av Kella för Star-TV, han å Thirus va där å filma lite. Vi kund eju inte låta bli så när Axel blev intervjuad satt resten av "The Bitches" lite bakom å skrek:

"VI HAR VÄRLDENS SNYGGASTE TRANSA!"

Ah ska bli skoj å se inslaget sen.
Vi vann pris för "best in show" också! De va hur skoj som hellst! Kunde inte närvara under innebandybanketten, men fick sms av både Bojken och Per.


Efter turneringens slut va JAG helt slut, 8 matcher gåner 12 minuter sätter sina spår. Gick hem till Bojken efter att ha dushat och sätter mig i sängen där hon ligger däckad av trötthet, de tar inte många sekunder innan jag å somnar, vaknar av att Helen kommer in genom dörren.
Sedan va de sminkning som gällde för de va SCI-FI maskerad på Folkhögskolan som jag skulle iväg på..Blev RIKTIGT nöjd med ansiktssminkningen!


Annica, Marcus, jag och Johan på festen. Inväntar mat.

Efter en mycket trevlig kväll på folkhögskolan bar de iväg till 14b för att komma in lagom att få höra en låt live av Stiko Per..bättre än inget! sedan blev de att dra till Bojken för tårtkalas..klockan hade gått förbimidnatt och det betyder att underbara Helen fyllt 20!
Entré gör man med ansiktsmålning, och hela faderuttan..haha alla kollade till å skrattade lagom. de va tutor till förbannelse, god tårta och härlig stämmning! Tack för en underbar kväll!
Efterfest på orsanbaden som blev ca 30 min lång, sen va alla dödströtta och sov som små barn.

*-*-*-*-*-*-*-

Söndag: Klockan ringer, bakis som fan, snozar ett tag, ska kliva upp ur sängen...kan inte lyfta benen och de hugger i ryggen. Slutsats: Vaknade upp med JORDENS träningsvärk! Det va med nöd å näppe jag kom ur sängen på morgonen, skulle upp å göra ett fotojobb inne i centrum på förmiddagen så jag fick lov att kliva upp. Benen värkte, armarna värkte, rumpan värkte, nacken värkte och inte minst RYGGEN värkte. Nu vet jag hur de känns att bli gammal och inte kunna röra sig.

Fick inte bort färgen från ansiktet, så de blev att gå runt och vara lite blå-grå i ansiktet. Träffade på Doris utanför Siljan och hon kollade mycket konstigt på mig innan hon konstaterade att de va rester av ansiktsfärg jag hade.

"Shit jag tänkte väll! De första jag tänkte va, hur jäkla bakis är hon idag då?!"

hahaha! Blev frukost och fotojobb i arean, sedan till Bojken för att få bort de mesta av färgen i ansiktet, blev att dra på lite extra fundation, funka rätt bra, menfärgen på brösten fick jag inte bort. I skrivande stund (efter tre duschar) har de näst intill försvunnigt helt.

Blev förfest med god mat och roliga intervjuer. Sedan en tråkig men målrik match där Leksand, låångt i från övertygande, vann med 7-3 och Belfours nolla va spräckt. Kunde inte gå heller, stöpplade fram i arenan med stöd mot Per, tappade linslocket på golvet och de va verkligen nöd å näppe att jag lyckades plocka upp de. Spiraltrapporna som är en mardröm i vanliga fall, va SÅÅÅ mycket värre. Måste ha sett fruktansvärt rolig ut där jag knatade runt som en annan 90 årig tant haha, men jag bjur på den.

Det va min helg som varit! Fler bilder från helgen kommer läggas upp både på min bilddagbok och på superstars.nu så fort som de bara hinns med!

Är fortfarande stel och trött, men de har börjat lugnat ner sig..tur att man är ung säger jag bara...tur att man är ung!

//Fotomuppen

0 kommentarer:

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida