söndag, december 02, 2007

Det ser rätt bra ut


Om man kollar på tabellen så ser det helt okej ut måste jag säga. Om man kollar på bilden här ovan så tycks både Emil och Stiko Per hålla med. Nio poäng före serietvåan Rögle och elva poäng före trean Malmö är ju inget man går runt och är ledsen över direkt.
*-*-*-*-*-*-*-*-
Malmö hemma i fredags med förfest och after ice i sportbaren. Förfesten va folktom men blev mycket trevlig ändå. Fick bland annat bekanta mig med ett gäng trevliga Smålänningar, som i sin tur ska få en skiva på postenfrån mig så fort som det bara går.
Matchen började bra , efter fyra minuter stod det 2-0 till Leksand, men sen hände någonting. Försvaret var förfärligt och Malmö kunde gå till periodpaus med en 3-2 ledning.
Skönt att se Challe i sitt esse, det är de gamla slitvargarna man kan lita på gånger som denna.
Efter match blev de lite småstrul uppe på press. Elin skrev matchrapporten åt Superstars på DDs dator, och DD har som alla andra tidningar Mac och jobba på. Helen kom upp för at lägga ut Elins rapport på superstars.nu, men alla vi som känner Helen vet att hon är en PC människa. Hon var helt säker på att de inte gick att lägga ut rapportenfrån macen, så hon mailade mig texten som en bifogad fil. Först gick hon till fel dator, den datorn va också en Mac och ägdes av en annan pressfotograf sm skrattade lite smått när den förvirrade Helen utbrister "Men Jessica du brukar ju sitta där! Fan å Mac va det å, usch och fy"
Tror ni det gick smärtfritt?..haha neeeej nej. På DD använder dom inte word utan något annat skrivprogram som jag inte har instalerat på min dator, så vi kunde inte öppna upp den bifogade texten. Elin fick glatt starta upp DDs dator igen och Helen skulle försöka sig på att kopiera över texten i mailet i stället. PC van som hon är trycker hon Ctrl C och sedan Ctrl V men ingenting händer å hon blir arg. Jag kollar lite försiktigt på na å utbrister:
"Men Helen, det här är en mac..och på Mac så sitter Ctrl funkionen på Äppelknappen. Så allt som man gör med Ctrl på en PC gör man med äppelknappen på Mac"
Då gick det upp ett litet ljus för Helen om varför hon inte lyckades kopiera in rapporten från Macen. Fotografen som satt bakom, var Dator Helen höll på att sätta sig vid, skrattade gott och frågade om det gick bra för henne.
Vi tajmade dock allt väldigt bra, för när vi väl var klara och drog ner till Sportbaren för After Ice och kliver in, tar Stiko Per första accordet till "Lucky House". Första och enda låten han drog för kvällen och man hann precis med att höra den. Säga va man vill men Stiko är KUNG! Alla som stod framför Scenen sjöng med, och det var en underbar stämmning där man stod med ena armen om den man älskar mest av alla, och kameran i högsta hugg i andra handen.
Blev en snabb visit till 14B där grabbar körde gruppdusch så de dunka i väggarna. Avresan från Leksand hade dock kunnat blivit ett gladare kapitel, men muppen blev arg och körde där efter. Känns som om det var tur att Per satt bredvid och kunde lugna ner en lite annars vet man aldrig hur den bilturen hade slutat.
*-*-*-*-*-*-*-
Leksandsfolket i Lejonkungen? Ja de lyckades jag å Helen lista ut när vi hade våran Helen och Jessica kväll. Haha filmen blev sååå ännu mycket roligare när man såg karaktärerna som någon annan man känner. Ett exempel, Timon och Pumba..det är ju Olsson och DP. Det som fick oss att verkligen slå fast vid det är Pumbas fisande och rapande och Timons "det stinker". DP e Pumba och Olsson är Timon...hysteriskt roligt!
*-*-*-*-*-*-*-
Vad håller Hammarby på med då? Tror dom att de kommer tjäna på att höja biljettpriset på det viset? Om de hade haft 100 kr för Leksingar på stå så hade det garanterat kommit dit fler. Som om det är någon om är villig att köpa en biljett för 400 kr, då tjänar man ju på att köpa sittplatsbiljett på Hammarbys sida. Folk kommer ju göra så, kan ju bli skoj med Bajens huliganer när de får syn på alla leksingar på deras sektion. Nej nu har Hammarby gjort bort sig riktigt rejält!
*-*-*-*-*-*-*-
Haft en underbar helg. Va till Julmarknaden i Leksand i lördags. När vi kom dit så blåste det så förbaskat kallt att man knappt lyfte blicken från bcken och där av inte såg någonting av marknaden. Blev ett indyk på Systemet och köpte lite StarkvinsGlögg sen blev det Office och joina brudarna. Var rätt lugnt på office, satt och käkade lite pepparkakor, drack lite julmust och snackade skit. Olsson dök in en snabbis och såg bara almänt förvirrad ut. Sedan blev de att beställa lite mat på Amore som vi smaskade i oss.
Sedan blev det en sväng till systemet så att Helen ÄNTLIGEN fick göra sitt första inköp där! Då vädret blivit bättre så drog vi en vända till på marknaden innan jag, Per och Helen drog en fika på Siljan och sen begav oss mot Borlänge.
Blev en mycket sen kväll i Borlänge. Myste med glögg, pepparkakor, grönsaker och dipp framför tvn. Gick väl och la oss vid fyra tiden ungefär då vi sett klart på sällskapsresan "Snowroller".
På söndagen blev det lite julbak, mys och sedan skjutsa Per till tåget.
*-*-*-*-*-*-
Mer Stiko Per åt folket! Så enkelt är det!
Få se vart någonstans man hamnar att se hockeyn på Onsdag då..troligen hemma, men det beror litepå..ska höra mig för!
//Fotomuppen

3 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

tack så mycke ström..=) det va tider dä..tacka gud att dom är förbi eller va säger du?:) haha!!hoppas det är bra me dig gumman.ses på norra efter jul vettja.

7:24 em  
Anonymous Anonym sa...

Smålänningarna får i sin tur tacka dig (och Leksand) för en trevlig helg. Nu återstår bara att planera för nästa resa...

11:56 fm  
Anonymous Anonym sa...

Haha, vafan. Så fet är jag inte...

7:31 em  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida